Cezar Preda: Ponta şi Antonescu au declanşat Jihadul împotriva României democratice şi a românilor

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că Victor Ponta şi Crin Antonescu "au declanşatul Jihadul împotriva României democratice" şi că toate cererile USL privind revocările din funcţie "duc spre dictatură".

RomaniaTV.net
03 iul. 2012, 08:37
Cezar Preda: Ponta şi Antonescu au declanşat Jihadul împotriva României democratice şi a românilor

USL a depus cereri de revocare din funcţie a preşedinţilor celor două Camere al Parlamentului. Preşedintele Senatului, Vasile Blaga, a declarat că el nu va convoca sesiune extraordinară a Senatului pentru revocarea sa din funcţie, întrucât solicitarea în acest sens a USL este „neconstituţională şi nelegală”.

Ponta şi Antonescu au declanşat Jihadul împotriva României democratice şi a românilor. După cererile de revocare din funcţie a Avocatului Poporului, a judecătorilor Curţii Constituţionale, a preşedinţilor Senatului şi Camerei Deputaţilor, urmează cererile de revocare a judecătorilor Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, revocarea mandatelor parlamentarilor din opoziţie şi apoi lichidarea intelectualilor şi a presei libere. Toate duc spre dictatura a doi lideri incompetenţi, prinşi la furat şi copiat„, a precizat Cezar Preda.