Cezar Preda: UNPR a fost un partener corect cât a guvernat cu PDL

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, vineri, pentru Mediafax, în legătură cu alianţa de centru-stânga dintre UNPR şi PSD, că UNPR a fost un partener corect când a guvernat alături de PDL, iar acum s-a reîntors la PSD, el spunând că le urează drum bun.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 13:46
Cezar Preda: UNPR a fost un partener corect cât a guvernat cu PDL

„Declaraţia UNPR de astăzi a mai făcut-o odată în urmă cu două săptămâni. Înseamnă că doresc să ţină cald acest anunţ. E drumul lor (reconstituirea alianţei de centru-stânga cu PSD n.r.) s-au reîntors la PSD, au fost un partener corect cu noi cât timp au guvernat alături de noi. Le urez dum bun”, a spus Cezar Preda.

UNPR anunţă că a devenit parte a USL, prin Alianţa de Centru Stânga formată cu PSD, alianţă politică înregistrată, de altfel, de Tribunalul Bucureşti, în 9 august.

„Începând cu sesiunea parlamentară de toamnă, Uniunea Naţională pentru Progresul României activează ca parte integrantă a Uniunii Social Liberale, confirmând şi întărind astfel sprijinul politic acordat de UNPR Guvernului condus de Victor Ponta. UNPR şi PSD formează Alianţa de Centru Stânga, alianţa încheiată în conformitate cu voinţa politică a celor două partide şi cu respectarea procedurilor prevăzute de lege. Alianţa de Centru Stânga reprezintă pilonul social al USL, reunind cele mai consistente opţiuni de centru-stânga din spectrul politic românesc”, anunţă un comunicat al UNPR.