CFR a demontat aparatele de aer condiționat din Gara de Nord, după ce RomâniaTv a semnalat ca au fost amplasate prost. „Regretăm această situație, încercăm să remediem în cel mai scurt timp”

Situația absurdă sesizată de călători în Gara de Nord din Capitală, referitoare la montarea neadecvată a aparatelor de aer condiționat, a ajuns și la reprezentanții CFR SA.

21 iul. 2021, 16:19
CFR a demontat aparatele de aer condiționat din Gara de Nord, după ce RomâniaTv a semnalat ca au fost amplasate prost. „Regretăm această situație, încercăm să remediem în cel mai scurt timp”

Călătorii care așteptau să-și cumpere bilete din Gara de Nord s-au plâns de o căldură infernală, cu doar o zi în urmă, deși în încăperea respectivă exista aer condiționat. Și asta pentru că unitatea care dădea aer rece și unitatea care sufla aer cald erau amplasate una lângă alta, în aceeași încăpere.

În urma imaginilor publicate de romaniatv.net, personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, urmând ca acestea să fie repoziționate corect.

„Sucursala Regională CF București a solicitat firmei care a montat aparatele de aer condiționat în holul caselor de bilete, din Gara de Nord, să identifice în cel mai scurt timp o soluție corespunzătoare din punct de vedere tehnic și funcțional, pentru montarea unitătii exterioare în afara clădirii, intervenții care se vor executa fără costuri suplimentare.

Menționăm faptul că personalul Gării de Nord a demontat aparatele de aer condiționat, acestea urmând să fie repoziționate corect, din punct de vedere tehnic si funcțional, de firma responsabilă, fără costuri suplimentare”, a transmis CFR SA pentru româniatv.net.

Potrivit CFR, aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut din banii SRCF București.

„Aparatele de aer condiționat au fost achiziționate weekendul trecut, din surse proprii ale SRCF București, în vederea asigurării unor condiții optime călătorilor care optează pentru achiziția biletelor de călătorie direct de la casele de bilete.

Regretăm această situație și le adresăm scuzele necesare călătorilor, asigurându-i că încercăm să remediem această problemă în cel mai scurt timp”, a adăugat Oana Brânzan, Șef Serviciu Comunicare CFR SA.

Citiți și Cum încearcă administrația Gării de Nord să rezolve problema căldurii sufocante. Bani aruncați pe aparate de aer condiționat montate prost, care mai mult încălzesc aerul din sălile de așteptare