CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii. Oferta începe de pe 4 ianuarie

CFR Călători a anunțat că lansează Trenurile Zăpezii, o ofertă valabilă din 4 ianuarie până pe 28 februarie, în cadrul căreia turiștii beneficiază de reduceri de 25% către stațiunile montane de pe Valea Prahovei și Vatra Dornei.

RomaniaTV.net
30 dec. 2020, 17:12
CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii. Oferta începe de pe 4 ianuarie

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii. Conform unui comunicat al CFR Călători, reducerea de 25% se acordă de luni până joi, pentru călătoriile pe rută directă, la clasa a 2-a, cu trenurile InterRegio, către Sinaia, Bușteni, Azuga, Predeal, Brașov, Vatra Dornei Băi hc sau Vatra Dornei.

Citește și: Bătaie generală între interlopii români, lângă Londra. Imaginile au scandalizat Marea Britanie, trei bărbaţi au fost arestaţi VIDEO

„Se apropie o perioadă mult aşteptată de mulţi dintre noi care au dus lipsa pârtiilor de schi, a zăpezii sau pur şi simplu a unei plimbări în aerul de la munte. De aceea venim mai devreme ca în alţi ani cu oferta „Trenurile Zăpezii” pentru a vă asigura o călătorie scutită de neplăcerea cozilor pe şosele şi unde nu trebuie să stai ţintuit în scaun pe toată durata călătoriei sau să nu poţi pleca cu mai mult de 3-4 tovarăşi de drum. Cu CFR Călători poţi transforma câteva ore de stres la volan într-o perioadă de relaxare cu toţi prietenii pe care-i vrei aproape, cu familia sau pur şi simplu cu laptopul sau cartea ta preferată. Şi totul la un preţ cu 25% mai mic la trenurile spre munte sau cu reduceri şi mai mari pentru deplasările la sfârşit de săptămână, între staţiuni”, a declarat Dan Costescu, director general CFR Călători.

CFR Călători lansează Trenurile Zăpezii. Prin intermediul ofertei prețurile la călătorii scad. De exemplu o călătorie pe ruta București-Predeal va costa 30,60 de lei, cu 8,90 mai puțin față de prețul întreg, pe ruta Iaşi – Vatra Dornei Băi preţul biletului este de 50,70 lei, cu 15,60 lei mai puţin faţă de tariful întreg, în timp ce pe ruta Satu Mare – Predeal preţul biletului este de 84,15 lei, cu 26,75 lei mai puţin faţă de tariful întreg.