CFR Cluj a învins pe Slovan Liberec, în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a învins la limită, scor 1-0, formaţia cehă Slovan Liberec, în prima manşă a turului trei al Ligii Campionilor. Returul este programat pe 8 august.

RomaniaTV.net
01 aug. 2012, 22:03
CFR Cluj a învins pe Slovan Liberec, în preliminariile Ligii Campionilor

CFR Cluj a făcut un pas important spre calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, miercuri seară, când s-a impus pe teren propriu în faţa cehilor de la Slovan Liberec.

După o primă repriză echilibrată, în care a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul de a nu primi gol, clujenii au reuşit să se desprindă la puţine minute după pauză.

În minutul 52 al întâlnirii, Kapetanos a fost ţinut de tricou în careu de Toth, iar arbitrul a indicat punctul de la 11 metri. Penalty-ul a fost transformat de Cadu. După gol, cehii au început să preseze cu mai mult aplomb, însă nu au reuşit să-i dea cu adevărat emoţii debutantului dintre buturile clujenilor, Felgueiras.

Fluierul final al turcului Bulent Yildirim a găsit tabela fixată la 1-0, iar CFR poate să şi piardă în retur la Liberec, pe 8 august, cu condiţia să înscrie şi să nu aibă un handicap mai mare de un gol.