CFR Cluj a scos Dinamo din lupta pentru titlu

Ardelenii au câştigat cu 1-0 în Ştefan cel Mare, printr-un gol marcat în minutul 90, de Kaptanos. CFR are acum un avans de 8 puncte faţă de "câini", cu patru etape înainte de finalul campionatului.

RomaniaTV.net
06 mai 2012, 05:30
CFR Cluj a scos Dinamo din lupta pentru titlu

Dinamo şi-a luat rămas bun de la titlul de campioană. CFR Cluj a intrat în linie dreaptă spre un nou trofeu în Liga I şi numără etapele până la finalul campionatului după victoria, 1-0 cu echipa lui Dario Bonetti.

Dinamo a avut prima ocazie în Ştefan cel Mare. În minutul 10 Marius Niculae a reluat puţin pe lângă poartă centrarea lui Curtean. CFR-ul a dat replica 2 minute mai tărziu prin Peralta, care a încercat poarta lui Naumovski de la 20 de metri. Ardelenii au rămas în atac, dar Vranjes a reluat slab centrarea lui Camora. Cadu a reuşit să marcheze 5 minute mai târziu, însă golul a fost anulat pe motiv de offside.

Până la pauză ocaziile s-au derulat într-o singură direcţie. Nicoară l-a încercat şi el pe Naumovski în două rânduri, fără succes. CFR-ul a continuat să atace şi la reluare. Modou Sougou putea deschide scorul în minutul 47, dar nu a reuşit să reia pe spaţiul porţii mingea venită de la Camora. Naumovski şi-a salvat echipa cu 6 minute înainte de final, când a ajuns la minge înaintea lui Ronny. Macedoneanul s-a opus golului şi un minut mai târziu, când a reuşit să-i blocheze în două rânduri pe Kapetanos şi Sugu.

„Câinii” nu au rezistat presiunii până la final, şi golul a venit în ultimele secunde ale partidei. Kapetanos a adus victoria ardelenilor după o lovitură de la colţul terenului. CFR a câştigat cu 1-0 şi s-a distanţat la 6 puncte de Rapid şi FC Vaslui, în fruntea Ligii I.