CFR Cluj are şanse la grupele Champions League. Vezi numele potenţialilor adversari

CFR Cluj nu va fi cap de serie la tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor, care va avea loc vineri, de la ora 13.00, la Nyon. Totuşi, ardelenii au şanse la calificarea în faza grupelor, UEFA stabilind cele cinci formaţii din care se va alege adversara ardelenilor.

RomaniaTV.net
09 aug. 2012, 14:47
CFR Cluj are şanse la grupele Champions League. Vezi numele potenţialilor adversari

Pentru tragerea la sorţi a meciurilor din play-off-ul Ligii Campionilor, CFR Cluj a fost inclusă de UEFA în urna echipelor ce nu sunt cap de serie, pe partea de tablou a campioanelor. În urnă cu CFR Cluj se mai află formaţiile Helsingborgs IF (Suedia), NK Maribor (Slovenia), AEL Limassol (Cipru) şi Hapoel Kiryat Shmona (Israel). Adversarele acestor cinci echipe se vor alege dintre FC Basel (Elveţia), Anderlecht Bruxelles (Belgia), Celtic Glasgow (Scoţia), BATE Borisov (Belarus) şi Dinamo Zagreb (Croaţia).

Pe partea de tablou a echipelor ce nu sunt campioane, capi de serie sunt Sporting Braga (Portugalia), Dinamo Kiev (Ucraina), Panathinaikos Atena (Grecia), FC Copenhaga (Danemarca) şi Spartak Moscova (Rusia). Formaţiile care nu sunt capi de serie pe această parte de tablou sunt următoarele: Fenerbahce Istanbul (Turcia, care a eliminat pe FC Vaslui în turul anterior), Udinese (Italia), OSC Lille (Franţa), Malaga (Spania) şi Borussia Monchengladbach (Germania).

Tragerea la sorţi pentru play-off-ul Ligii Campionilor va avea loc vineri, de la ora 13.00.