CFR Cluj – CSU Craiova 1-0 în PLAY OFF LIGA 1. Oltenii au ratat un penalty în prelungiri VIDEO

CFR Cluj a trecut, sâmbătă, cu 1-0 de CSU Craiova, într-un meci din etapa a 8-a din play off Liga 1. Camora a marcat în minutul 75, apoi CFR Cluj a rămas în 10, după eliminarea lui K. Boli (83). În prelungiri, Gustavo a ratat un penalty!

05 mai 2018, 19:37
CFR Cluj – CSU Craiova 1-0 în PLAY OFF LIGA 1. Oltenii au ratat un penalty în prelungiri VIDEO

CFR Cluj a câștigat dramatic meciul cu CSU Craiova, scor 1-0. Ardelenii au terminat meciul în 10 oameni după ce Boli a fost eliminat în minutul 83, iar Craiova a ratat un penalty, prin Gustavo, în minutul 93.

CFR Cluj a luat toate cele trei puncte puse în joc, grație reușitei lui Camora. Fundașul stânga al gazdelor a reluat, în minutul 75, din voelu, mingea a fost deviată ușor de un adversar și a ajuns în colțul lung.  În minutul 82, Boli a fost eliminat pentru un fault dur asupra lui Popov, iar în ultimul minut de prelungire Arlauskis a reușit să respingă penalty-ul executat de Gustavo.

CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 1-0 (0-0)

A marcat: CAMORA 75 VIDEO AICI

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, K. Boli, Camora – Djokovic, Hoban (62 Al. Ioniţă), Culio – Deac, Ţucudean (63 Omrani), Mailat (73 Costache).

CSU CRAIOVA: L. Popescu – Screciu (46 Popov), Kelic, T. Ferreira – Dimitrov, Zlatinski, Mateiu, Bancu – Andre Santos (69 Gustavo), Al. Baluţă, Mitriţă (80 Glavina).