CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 0-0: Oltenii rămân invincibili

CFR CLUJ - CSU CRAIOVA 0-0: După acest egal, CFR Cluj, cu 34 de puncte, ar putea fi depășită de Petrolul, care va juca luni contra Chiajnei.

RomaniaTV.net
07 dec. 2014, 12:06
CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 0-0: Oltenii rămân invincibili

CFR CLUJ – CSU CRAIOVA 0-0: CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova au terminat la egalitate, 0-0, duminică seara, la Cluj-Napoca, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I de fotbal, ultima a turului.

Cele formaţii au ratat numeroase ocazii de gol, portarii Mario Felgueiras (CFR) şi Cristian Bălgrădean (CSU) fiind cei mai buni jucători de pe teren. Ardelenii au avut şi o bară, prin georgianul Ghiorghi Ceanturia (68).

CFR a terminat cu scoruri ”albe” ultimele două partide de campionat şi este neînvinsă de patru meciuri (două victorii, două egaluri).

CS Universitatea a ajuns la o serie de 11 partide consecutive fără înfrângere în Liga I, toate sub comanda perechii de antrenori Sorin Cârţu – Emil Săndoi (opt victorii, trei egaluri). În plus, oltenii nu au primit gol în ultimele trei meciuri de campionat.

LIVE VIDEO AICI

CFR Cluj – CSU Craiova 0-0, final de meci

Min. 67 – Chanturia a fost aproape să profite de o greşeală a lui Vătăjelu, dar Bălgrădean a reuşit să respingă în corner. 

Min. 66 – Bawab a trimis peste poartă cu capul, în urma unui corner.

Min. 45+2 – Pauză în Gruia. CFR Cluj şi CSU Craiova sunt la egalitate, scor 0-0.

Min. 45+1 – Ivanovski, din nou periculos. Atacantul clujenilor a tras violent din prima, de la 17 metri, însă pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 40 – Băluţă a încercat să-l surprindă pe Felgueiras cu un voleu din marginea careului, dar mingea a trecut pe lângă.

Min. 37 – Ivanovski a tras bine de la distanţă, dar mingea a trecut puţin pe lângă poarta lui Bălgrădean.

Min. 33 – Bălgrădean a respins cu dificultate cu un şut foarte bun de la distanţă al lui Susic. 

Min. 5 – Prima ocazie a meciului aparţine oaspeţilor. Herghelegiu nu a reuşit să trimită în poartă din apropiere, după o centrare de pe partea dreaptă a lui Băluţă. Intervenţie providenţială a lui Susic.

Oltenii au si ei o serie remarcabila fara infrangere in Liga 1 inceputa in etapa a saptea, cand echipa a fost preluata de cuplul Sandoi – Cartu. O victorie in Gruia i-ar apropia pe olteni la doar doua puncte de adversara din aceasta seara.

Partida poate fi urmarita in direct pe Look Tv si in format LiveText pe www.sptfm.ro, de la ora 20:30.

CFR CLUJ – CSU CRAIOVA LIVE VIDEO LOOK TV ONLINE. 

Echipele de start:

CFR Cluj: Felgueiras – Susici, Larie, Rada, Da Silva – Petrucci, Sulley Muniru – Chanturia, Costea, Tade – Ivanovski
Rezerve: Vîtcă, Ene, Jaime, Szilar, Jakolis Antonio, Jazvici, Dore Ferebory

Craiova: Bălgrădean – Tîrnăcop, Frăsinescu,Izvoranu, Vătăjelu – Brandan, Mateiu – Băluţă Bawab, Ferfelea – Herghelegiu 
Rezerve: Straton, Kay, Velcovici, Ivan, Cîrstea, Sin, Avrămia

K Plus LIVE – Meciurile din Liga 1 ȘI Cupa Ligii vor fi transmise în următorii 5 ani de posturile LooKPlus si LooKTv, posturi difuzate pe rețelele UPC și Orange TV. 

 

LooK TV LIVE – De asemenea, puteți urmări meciurile din LIGA 1 – LIVE ONLINE, contra cost, prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro) sau prin aplicaţiile Android şi iOS. Toate partidele din Liga 1 pot fi urmărite prin intermediul platformei SEENOW (www.seenow.ro), contra cost, cu preţuri ce variază între 3 euro (abonament pentru o zi) şi 36 de euro (abonament pentru un an)

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 ONLINE . TIPURI DE ABONAMENTE LA LANSARE PE SEENOW:

3 euro (fara TVA) / 1 zi (valabil din momentul plăţii până la miezul nopţii)
5 euro (fara TVA) / 30 de zile
12 euro (fara TVA) / 90 de zile
20 de euro (fara TVA) / 180 de zile
36 de euro (fara TVA) / 365 de zile

SEENOW este primul serviciu de live TV şi Video on Demand disponibil pe toate ecranele care a fost lansat in România.

LOOK TV LIVE .  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE REȚEAUA UPC

După ce în luna iunie a acestui an, UPC România a achiziţionat de la Intel Sky Broadcast drepturilor de retransmisie, pentru următorii 5 ani, a canalelor Look TV şi Look Plus, singurele care vor difuza meciurile din Liga 1 şi Cupa Ligii, compania de cablu face noi precizări pentru iubitorii sportului rege.

LooK TV LIVE – “Pentru clienţii pasionaţi de fotbal, care doresc acces la toate meciurile şi la variantele HD ale celor două posturi UPC a creat un pachet opţional – Extra Fotbal. Acest pachet opţional este oferit gratuit în luna iulie tuturor clienţilor de televiziune digitală, pentru ca ei să se poată familiariza cu noul conţinut oferit de Look TV şi Look Plus.

În urma consultărilor cu Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor, pe marginea sesizărilor primite, şi din dorinţa de a veni în întîmpinarea intereselor consumatorilor, pachetul extra fotbal va fi tarifat doar la solicitarea clienţilor”, se arată în comunicatul de presă al UPC România.

LooK TV LIVE  . Astfel, după expirarea perioadei gratuite, pe 1 august, UPC nu va aplica tariful de 10 lei pe lună, decît în cazurile clienţilor care şi-au manifestat dorinţa de a avea această opţiune în abonament. În ceea ce priveşte clienţii care nu îşi manifestă interesul explicit pentru opţiunea Extra Fotbal sau comunică faptul că nu doresc acest pachet, aceştia vor avea aceeaşi valoare a facturilor.

LOOK TV LIVE –  LOOK PLUS LIVE – LIGA 1 PE ORANGE TV

Orange TV a introdus in grila sa de televiziune cu plată prin satelit televiziunile Look TV HD și Look Plus HD.

Conform unui anunţ publicat pe hdsatelit.blogspot.ro, “ambele canale au specificat in dreapta denumirii, in paranteze, textul “test”. Cele doua canale sunt criptate, iar datele de receptie sunt cele din imaginea de mai sus: satelit Astra 5B (31,5 grade est), frecvența 12168, polarizare verticală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK.

Prezența acestor canale ( chiar si cu textul “test” ) în grila Orange Tv este posibil să fie rezultatul încheierii unei înțelegeri între Orange si Look TV si Look Plus (Intel Sky).

Însă niciuna dintre cele două părți nu a confirmat oficial incheierea unui acord pentru retransmiterea canalelor care difuzează meciurile de fotbal din Liga I“

LooK TV LIVE  .  Singura rețea care nu transmite posturile LooKPlus si LooKT rămâne RCS&RDS.