CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 3-0: Dan Petrescu atacă titlul în Liga 1

Echipa CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (2-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a treia a Ligii I.

29 iul. 2017, 20:06
CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 3-0: Dan Petrescu atacă titlul în Liga 1

UPDATE: Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, a declarat, sâmbătă, după victoria din meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 3-0, că nu se aştepta la un succes aşa categoric.

„Nu m-am aşteptat la o victorie aşa categorică, deşi meciul nu a fost uşor. E greu să câştigi la Mediaş, dar jocul nostru este în creştere. Nu sunt mulţumit de ce am văzut în faza defensivă, mai avem de lucru. Nu sunt sigur că am găsit formula ideală de joc, dar am câştigat deja două meciuri la rând. Pe Urko Vera trebuia să-l schimb mai devreme, dar am decis să-l mai las 2-3 minute în teren şi a marcat”, a spus Petrescu la Digisport.

CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş 3-0: Golurile învingătorilor au fost marcate de Culio ’28 din penalti, Nouvier ’36 şi Urko Vera ’60.

0-1: Culio a transformat penaltiul dictat de arbitrul Sebastian Colţescu pentru un fault în careu comis de Zderici asupra lui Păun.

0-2: Khubutia a greşit în defensivă, Deac a recuperat, i-a pasat lui Nouvier şi acesta a înscris cu un şut plasat de la 16 metri.

0-3: Nouvier a centrat din partea stângă şi Urko Vera a înscris cu o lovitură de cap de la 8 metri.

Gaz Metan Mediaş: Greab – Zderici, Khubutia, Perendija, Buşu – Danci (Tîrcoveanu ’46), Bic – Buziuc (Surugiu ’64), Olaru, Popovici (Curtean ’46) – Golubovici. Antrenor: Cristian Pustai.

CFR Cluj: Vâtcă – Manea, A. Mureşan, Vinicius, Camora – Hoban, Culio – Păun (Moutinho ’88), C. Deac, Nouvier (Nistor ’67) – Urko Vera (Bokila ’63). Antrenor: Dan Petrescu.

Cartonaşe galbene: Zderici ’27, Bic ’58 / Culio ’24.

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) – Radu Ghinguleac, Mircea Grigoriu (asistenţi) – Florin Marcu (rezervă).

Observatori: Eduard Dumitrescu, Paul Cazan.