CFR Cluj, în vizită la copii bolnavi de cancer GALERIE FOTO

CFR Cluj s-a implicat într-o campanie umanitară pentru ajutorarea bolnavilor de cancer, iar marţi au fost în vizită la copii care suferă de această nemiloasă maladie şi sunt internaţi la Institutul de Oncologie din localitate. În cadrul aceleiaşi campanii, vineri va avea loc o licitaţie de tablouri, fondurile strânse urmând să fie donate clinicii.

RomaniaTV.net
13 dec. 2011, 17:51

Moş Crăciun a venit mai devreme la copiii internaţi la Clinica de Oncologie din Cluj Napoca. Mai mulţi jucători de la CFR, împreună cu preşedintele clubului, Iuliu Mureşan, s-au transformate, marţi, în „emisarii” Moşului şi le-au dus cadouri copiilor loviţi de teribila maladie.

Fotbaliştii Camora, Bastos, Gabi Mureşan, Panin şi căpitanul Cadu le-au oferit copiilor bolnavi de cancer dulciuri şi mai multe produse cu însemnele clubului CFR Cluj, iar preşedintele Iuliu Mureşan le-a promis că de la primăvară vor avea rezervată o lojă la meciurile CFR-ului.

 

Zâmbetul pe care l-au pus pe feţele lor a fost răsplătit cu un colind. Satisfacţia ceferiştilor a fost imensă. „Am făcut un gest important, le-am adus o mare bucurie copiilor. Cred că nici dacă am fi bătut Steaua nu am fi fost la fel de bucuroşi”, a spus Iuliu Mureşan, citat de City News.