CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

Campioana României, CFR Cluj, a câştigat pe terenul lui Slovan Liberec , scor 2-1, prin două goluri marcate de Kapetanos şi Sougou, în prelungirile fiecărei reprize.

RomaniaTV.net
08 aug. 2012, 19:04
CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor

CFR Cluj a deschis drumul echipelor româneşti către play-off-ul competiţiilor continentale. După ce învinseseră cu 1-0 în urmă cu o săptămână, în Gruia pe Slovan Liberec, ardelenii au reuşit să câştige şi pe terenul campioanei Cehiei şi merg mai departe în Liga Campionilor, cu scorul general de 3-1.

Calificarea nu a fost însă lipsită de emoţii, deoarece Ioan Andone a pregătit o tactică defensivă care le-a permis celor de la Slovan să se apropie periculos de mult de poarta noastră. Şansa şi câteva intervenţii excepţionale ale portarului Felgueiras au făcut ca tabela să rămână neschimbată pe parcusul primelor 40 de minute, când cehii au dominat chiar autoritar.

În prelungirile primei reprize, contrar cursului jocului, Kapetanos a dat lovitura şi a reuşit să deschidă scorul, din centrarea excelentă a lui Sougou. Cehii au egalat la 12 minute de la reluare şi au luat apoi cu asalt careul nostru, sperând că vor putea întoarce rezultatul. Au avut şi o bară, în minutul 77, prin Morozenko, dar tot clujenii au fost cei care au înscris pe final de meci, prin Modou Sougou, în al treilea minut al prelungirilor.

Campioana României a câştigat cu 2-1 la Liberec s-a calificat astfel în play-off-ul Champions League. Tragerea la sorţi va vea loc vineri, de la ora 13.00.