CFR CLUJ – SEPSI 1-0. Campioana termină sezonul regulat lider detaşat

CFR Cluj încheie sezonul regulat cu victorie, scor 1-0 cu Sepsi Sfântu Gheorghe.
Romania TV
03 mart. 2019, 15:03
CFR CLUJ - SEPSI 1-0. Campioana termină sezonul regulat lider detaşat

UPDATE: Formaţia CFR Cluj, liderul din clasamentul Ligii I, a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a XXVI-a, ultima a sezonului regulat.

CFR CLUJ – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR Cluj are șansa să încheie sezonul regulat cu o nouă victorie în faţa lui Sepsi, la patru zile de când a eliminat echipa lui Eugen Neagoe, din Cupa României, scor 0-1. În patru întâlniri directe, Sepsi are tot atâtea eşecuri, şi doar un gol marcat. Cele două grupări se vor duela şi în play-off, pentru că și gruparea din Sfântu Gheorghe și-a asigurat prezența între primele 6 clasate din Liga 1. 

”Mergem la Cluj să jucăm, ne dorim să câștigăm, rămâne de văzut dacă vom și reuși”, a spus Eugen Neagoe, antrenorul lui Sepsi, înainte de meci. Sepsi are nu mai puțin de 6 jucători indisponibili. Tandia, Fulop, Nouvier și Simonovski sunt accidentați, iar Vașvari și Moura sunt suspendați. ”Ne vom întâlni cu CFR, cu echipa campioană, o echipă valoroasă, o echipă cu jucători valoroşi, dar şi noi, aşa cum a dovedit până acum, formăm o echipă bună. Nu întâmplător suntem pe loc de play-off.

Din păcate, nu ne vom putea baza pe 6 jucători – Moura şi Vaşvari sunt suspendaţi, iar Istvan Fulop, Nouvier, Simonovski şi Tandia sunt accidentaţi. Din păcate nu am reuşit să refacem pe niciunul dintre ei, asta e situaţia”, a declarat Eugen Neagoe.

Și Alin Minteuan spune că echipa sa este pregătită, dar admite că va opera și schimbări în primul 11.

”Va fi un alt meci, față de cel de Cupă. Vor fi multe schimbări față de meciul trecut, va fi ceva diferit”, a spus Minteuan. 

CFR CLUJ – SEPSI LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Stelistul cu care CFR vrea să ia titlul în faţa FCSB-ului. Gâlcă devine prima opţiune la Cluj

Pentru că negocierile cu Dan Petrescu au intrat în impas, oficialii de la CFR Cluj au deschis tratativele cu alte două nume importante din fotbalul românesc. Cum Marius Şumudică şi Edi Iordănescu nu vor să plece de la Al Shabab, Arabia Saudită, respectiv Gaz Metan Mediaş, clujenii s-au orientat către Costel Gâlcă şi Cristiano Bergodi. Dintre ultimii doi, şansele cele mai mari le are Gâlcă, antrenorul cu care FCSB a realizat tripla istorică în 2015: titlul, Cupa României şi Cupa Ligii.

Chiar dacă nu a mai antrenat de doi ani şi trei luni, Gâlcă este cel mai bine plasat pentru a prelua banca liderului Ligii 1. Singura reţinere a ardelenilor e că Gâlcă ar putea să nu mai cunoască prea bine jucătorii din Liga 1. Absenţa sa din fotbalul românesc este una importantă. De asemenea, Varga crede că la Cluj este nevoie de o mână forte, iar Varga nu ştie dacă Gâlcă este aşa.

După performanţa obţinută cu FCSB, Costel Gâlcă, 46 de ani, a antrenat în Primera Division pe Espanyol, 26 de etape, cu care a reuşit să se salveze de la retrogradare. Nu i s-a prelungit contractul şi a plecat în Arabia Saudită. A pregătit două echipe, pe Al Taawon şi Al Feiha. De ultima s-a despărţit în noiembrie 2017, iar de atunci nu a mai antrenat. În vară, numele său s-a vehiculat la Viitorul, unde ar fi ajuns dacă Gheorghe Hagi pleca în străinătate.

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Ana Bodea vrea un copil cu Valentin Butnaru: „Nu m-a cerut încă, dar îmi doresc!“
Fanatik.ro
Unul dintre cele mai spectaculoase drumuri din România se va deschide din această vară. Ce localități va străbate
Capital.ro
Interzis pentru românii care au mașini. Amendă de 1.000 de lei. Decizie direct de la primărie
Playtech.ro
Reacţia lui Hagi când Loredana s-a aşezat lângă el! Nu a putut să reziste când a văzut decolteul vedetei. Imaginea momentului
DailyBusiness
Se schimbă Codul Penal! Pedepse dure pentru cei care fac acest lucru!
Adevarul
De ce bebelușii spun „tata”, înainte să spună „mama” VIDEO
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Încă o zi liberă în România. Cine va beneficia de acest cadou
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. „Ce rușine!”. Imaginile indecente pentru care Mădălina Ghenea a fost desfințată de fani
wowbiz.ro
Getuța Sterp a răbufnit și ea la adresa Marei Bănică! Ce i-a transmis jurnalistei: „Să vezi ce bătaie de joc ți-ai făcut singură. Nu rămâne așa”
Cancan.ro
Sebastian Dobrincu a dat-o uitării pe Ioana Ignat și s-a lăsat anturat la prima strigare de „brunețica”
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
De ce niciun trecător nu a intervenit pentru a-l salva pe bărbatul ucis în Crângași! Explicația unui psiholog criminalist: „Oamenii sunt din ce în ce mai egoiști”
Capital.ro
Îți fac direct dosar penal. ALERTĂ pentru șoferii care merg la RAR. Îți confiscă și mașina
StirileBZI
Produse din ciocolată și biscuiţi, vândute mai scump în România! Amendă de 337,5 milioane de euro
Prosport.ro
FOTO. Are 75 de ani, dar arată ca la 30, are o avere impresionantă și își caută iubit la 12 ani de când a divorțat
stirilekanald.ro
Șocant unde au găsit-o moartă pe Raisa, fetița de 2 ani dispărută din fața casei
substantial.ro
Descoperă rețeta salatei de legume la borcan: Gust de vară, prospețime și conveniență în bucătăria ta!
MediaFlux
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'