CFR Cluj – Young Boys Berna 1-1 LIVE VIDEO. Meci crucial în Europa League

CFR Cluj - Young Boys Berna LIVE VIDEO.  Partida dintre CFR Cluj și Young Boys Berna se joacă azi, ora 22.00, în etapa a 2-a din grupele Europa League, iar meciul este Live Video Online pe RomaniaTV.net și la TV pe Digi Sport.

29 oct. 2020, 19:22
CFR Cluj – Young Boys Berna 1-1 LIVE VIDEO. Meci crucial în Europa League

CFR Cluj – Young Boys Berna LIVE VIDEO. Campioana României vine după două victorii la rând fără gol primit, 2-0 cu CSKA Sofia și 1-0 cu FC Voluntari, iar acum poate lua o opțiune serioasă pentru calificarea în 16-imile Europa League. Elvețienii au cedat în fața Romei în prima etapă, scor 1-2, după ce au condus.

CFR Cluj – Young Boys Berna LIVE VIDEO.

CFR Cluj – Young Boys Berna, echipe de start

CFR Cluj  (4-3-3): Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Păun, Hoban, Djokovic – Deac, Debeljuh, Rondon
Rezerve: Sandomierski, Manea, Omrani, Pereira, Ciobotariu, Latovlevici, Chipciu, Itu, Joca, Carnat
Antrenor: Dan Petrescu

Young Boys Berna (4-3-3): Ballmoos – Hefti, Camara, Zesiger, Maceiras – Fassnacht, Lustenberger, Aebischer – Elia, Nsame, Moumi Ngamaleu
Rezerve: Neunschwander, Faivre, Sierro, Sulejmani, Gaudino, Burgy, Siebatcheu, Mambimbi, Garvia, Lefort, Rieder
Antrenor: Gerardo Seoane 

Stadion: „Dr. Constantin Rădulescu”, Cluj 
Arbitru: Glenn Nyberg / Asistenți: Mahbod Beigi, Andreas Söderqvist (toți din Suedia)

 

 

Dacă vor câștiga astăzi, elevii lui Dan Petrescu vor stabili un nou record. Va fi pentru prima oară când CFR Cluj va obține șase puncte după primele două etape din grupele unei competiții europene.

CFR Cluj l-a pierdut pentru acest joc pe fundașul Mike Cestor, accidentat în etapa de campionat de la Voluntari. Iată cum ar putea arăta echipele de start aliniate de antrenorii Dan Petrescu și Gerardo Seoane.

CFR Cluj – Young Boys Berna LIVE VIDEO. Campioana României vs campioana Elveției

Cu un lot cotat la 59 de milioane de euro, Young Boys Berna traversează o perioadă de glorie. În ultimii trei ani, formația antrenată de Gerardo Seoane a câștigat de fiecare dată titlul în Elveția.

Cel care a pus bazele acestei generații de excepție la Young Boys Berna este Adi Hütter, actualul antrenor de la Eintracht Frankfurt. El a plecat în Germania după primul titlu câștigat cu Young Boys.

Cel mai valoros jucător al elvețienilor este atacantul Jean-Pierre Nsame, cotat la 7 milioane de euro.

CFR Cluj are un lot cotat la 24 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător al ardelenilor este Billel Omrani, cotat la 2.8 milioane de euro.

CFR Cluj a reușit să îi lase fără cuvinte pe jurnaliștii elvețieni înaintea meciului cu Young Boys Berna.

CFR Cluj se duelează cu Young Boys Berna în etapa a 2-a din grupele Europa League, azi, ora 22.00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, iar ziariștii din Elveția au analizat echipa lui Dan Petrescu.

Elvețienii au rămas surprinși de ascensiunea echipei din Gruia și și-au adus aminte de perioada în care clubul antrenat de Dan Petrescu juca în Liga 3.

 

„Acum câțiva ani nu erau bani pentru un autocar, acum visează la milioanele de la UEFA. Young Boys va juca împotriva lui CFR Cluj, un club care a scris cea mai nebună poveste din istoria fotbalului românesc.

Gruparea clujeană a scris una dintre cele mai uimitoare povești din istoria fotbalului românesc. În 2001, CFR Cluj juca în Liga a 3-a și înaintea meciurilor jucătorii mâncau la restaurante pe autostradă și nu existau bani pentru un autocar al echipei. În prezent, însă, echipa a câștigat tot ce se putea în România și s-a făcut cunoscută chiar și în Europa„, au scris ziariștii de la publicația elvețiană Der Bund.

CFR Cluj a câștigat 13 trofee de când a promovat în Liga 1
CFR Cluj are un lot în valoare de 22,80 milioane de euro, iar de când a promovat în Liga 1 a reușit să câștige 13 trofee, dintre care 6 titluri, 3 Supercupe ale României și 4 Cupe ale României.

Iată trofeele câștigate de CFR Cluj:

  • 6 titluri: 2007-2008, 2009-2010, 2011-2012, 2017-2018, 2018-2019, 2019 – 2020;
  • 4 Cupe ale României: 2007 – 2008, 2008 – 2009, 2009 – 2010, 2015-2016
  • 3 Supercupe ale României: 2009 – 2010, 2010 – 2011, 2018 – 2019

CFR Cluj ocupă primul loc în Grupa A din Europa League, cu 3 puncte, la egalitate cu AS Roma, dar formația din Serie A care este pe 2, dar care are un golaveraj mai slab decât al ardelenilor. Pe poziția a 3-a este Young Boys și pe patru ȚSKA Sofia, ambele cu 0 puncte.