Charles Barkley, despre amintirea lui Kobe Bryant: „Trebuie să spunem întreaga poveste”

Legendarul jucător NBA şi actual comentator a vorbit la NBC despre dispariţia lui Kobe Bryant şi cum crede că ar trebui să fie amintit.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 16:25
Charles Barkley, despre amintirea lui Kobe Bryant: „Trebuie să spunem întreaga poveste”

Charles Barkley este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători din istoria NBA şi membru al „Dream Team”-ului original, cel din 1992, când SUA a câştigat Jocurile Olimpice de la Barcelona. Barkley a jucat pentru Philadelphia 76ers, Phoenix Suns şi Huston Rockets, înainte să se retragă, în 2000.

În prezent este unul dintre cei mai apreciaţi comentatori de baschet, pe lângă vastele cunoştinţe şi experienţa acumulată având şi un umor deosebit.

Invitat la emisiunea NBC Today, Barkley a vorbit despre moartea lui Kobe Bryant şi a afirmat că acesta trebuie iubit pentru tot ce a făcut, bune şi rele.

„Trebuie să spunem toată povestea. Nu îl facem erou pe Kobe, ci sărbătorim cariera lui în baschet. Înţelegem ce s-a întâmplat în Colorado, dar două lucruri pot fi adevărate”, a spus Barkley, referindu-se la acuzaţiile de viol cu care Kobe s-a confruntat în 2003, dar pentru care nu a fost condamnat.