Charlie Sheen îşi prezintă scuze pentru afirmaţiile homofobe

Actorul Charlie Sheen şi-a prezentat scuze pentru că a folosit un limbaj homofob la o petrecere care a avut loc vineri, cu ocazia lansării noului său bar.

RomaniaTV.net
31 dec. 2012, 14:33
Charlie Sheen îşi prezintă scuze pentru afirmaţiile homofobe

Fostul protagonist al seriei „Doi bărbaţi şi jumătate / Two And a Half Men” a fost filmat în timp ce făcea afirmaţii jignitoare la adresa persoanelor cu orientare homosexuală, în timpul petrecerii de inaugurare a unui bar de pe acoperişul hotelului El Ganzo din Cabo San Lucas, potrivit contactmusic.com.

Făcând referire la incident, Sheen a declarat pentru site-ul TMZ.com: „Nu am dorit să fac rău nimănui şi îmi cer scuze dacă cineva s-a simţit jignit de afirmaţiile mele”. Însă sinceritatea lui Sheen a fost imediat pusă la îndoială întrucât acesta a adăugat că a dorit să spună altceva, dar că a pronunţat greşit şi în loc de „maggot” ( „excentric” -n.r.) a spus „faggot” („homosexual”, în argoul american – n.r.).

La evenimentul de lansare a barului au mai participat rockerul Slash şi primarul oraşului Los Angeles AntonioVillaraigosa.

 Actorul Charlie Sheen a avut numeroase probleme personale şi profesionale în ultimii ani şi s-a confruntat cu dependenţa de droguri şi de alcool, a fost acuzat de agresarea fostei soţii, a fost concediat din serialul TV „Doi bărbaţi şi jumătate/ Two And a Half Men” şi a făcut câteva declaraţii publice jignitoare la adresa foştilor şefi.

Însă, începând din toamna anului trecut, Sheen a început să îşi pună ordine în viaţă. A apărut în talk show-uri pentru a vorbi în public despre problemele sale, şi-a rezolvat disputa cu foştii lui şefi, producătorii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate”, şi a început să joace rolul unui psihiatru care are numeroase probleme în show-ul „Anger Management”. Acest serial a debutat pe postul de televiziune prin cablu FX în luna iunie.