„Charlize Theron murit”, ştirea falsă care a cutremurat showbiz-ul. Anunţul OFICIAL al managementului actriţei

"Charlize Theron a murit" a fost vestea care a făcut înconjurul internetului în acest weekend. După ce s-au grăbit să verifice ştirea, fanii actriţei au aflat, însă, că totul a fost doar o farsă sinistră, ca multe altele de acest gen.

RomaniaTV.net
19 feb. 2017, 13:45
„Charlize Theron  murit”, ştirea falsă care a cutremurat showbiz-ul. Anunţul OFICIAL al managementului actriţei

Vestea că Charlize Theron a plecat dintre noi i-a întristat peste măsură pe fanii actriţei. Din fericire, „ştirea” cre s-a viralizat rapid a fost infirmată, un reprezentant al actriţei liniştind pe toată lumea când a anunţat că totul este o minciună şi că Charlize nu are nicio problemă.

Zvonul care s-a propagat rapid în toate mediile a fost că Charlize Theron ar fi murit într-un accident rutier, maşina sa fiind lovită de un autobuz: „Vineri, în jurul orei 11:00, îndrăgita noastră Chralize Theron a murit. I se va duce dorul şi nu va fi niciodată uitată. Vă rog să vă exprimaţi regretul şi simpatia în comentarii şi să daţi like acestei pagini”, a fost anunţul postat pe Facebook în acest weekend.

Ştirea era în realiate una falsă, iar reprezentantul lui Charlize Theron a făcut anunţul care i-a calmat pe toţi fanii: „Face parte dintr-o listă lungă de celebrităţi care au fost prada acestui tip de glume. Este încă în viaţă şi este bine, încetaţi să mai credeţi tot ce apare pe Internet”.