Charm Group trece în toamnă printr-o schimbare capitală de imagine VIDEO

Brandul este reprezentat de totalitatea asocierilor pe care oamenii le fac cu o entitate. Aceasta entitate poate reprezenta un produs, un serviciu, o persoană sau chiar o idee. Chiar daca, la începuturile apariției pe piață, brandul era reprezentat de logo sau slogan, astăzi el este infinit mai cuprinzător. „Branding înseamnă, de fapt, îngrijirea unui brand, pentru a-l defini”, ne spune Dragoș Costea, CEO Charm Group.

RomaniaTV.net
17 oct. 2017, 14:09

De luna aceasta, Charm GROUP, videochatul care concurează, din punct de vedere al bonusurilor salariale cu cele mai mari multinaționale din București, se prezintă cu o nouă imagine.

Rebrandingul Charm GROUP a cuprins mai multe etape, printre care redesenarea identității vizuale, trasarea strategiei de brand și de comunicare și implementarea acesteia. „Logo-urile sunt cele mai vizibile părți ale unui brand, motiv pentru care noi am lucrat mult la el, iar lucrul ăsta a implicat doi graphic designeri renumiți din România.”, adaugă Dragoș Costea.

Brandul Charm Studios face parte din concernul Charm Group, companie începută în anul 2012. Acum, Charm Studios se află în top trei cei mai importanți jucători în industria videochatului din România. Reprezentanții companiei au anunțat că, în rest, toate lucrurile vor rămâne neschimbate.

Necesitatea unei schimbări

„Facem parte dintr-o piață aflată într-o continuă mișcare și transformare, așa că rebrandingul a fost mai mult decât bine-venit. Este, așa cum au numit privitorii noua identitate Charm Group, ușor de recunoscut, modern și de impact”, după cum declară Mădălina Chiuoru, PR-ul Charm Group.

Altfel spus, noul logo al celor de la Charm reușește să înglobeze atât stilul clasic, cât și cel elegant. Idenditatea noului brand au ales-o împreună cu câțiva graphic designeri renumiți, iar „diamantul” a fost cei care i-a reprezentat cel mai bine. De ce? Denumirea de „diamant” vine din limba greacă, de la cuvântul „adamas” și înseamnă „de neînvins, indistructibil”, exact așa cum a fost concernul Charm Group încă de la intrarea sa pe piață.

„Logo-ul dezvăluie la maximum filosofia companiei noastre”

Charm Group se mândrește, la ora actuală, cu zeci de premii câștigate la concursuri internaționale de renume. De ce dezvăluie noul logo filosofia companiei? „Noi, practic, am luat tot ce era mai bun la vechiul logo și l-am refăcut. Acum, considerăm că ne definește 100%”, conchide Mădălina.