Cheesecake de piersici fără coacere. Desertul spectaculos, gata în mai puţin de 30 de minute

Cheesecake-ul este un desert delicios şi uşor de preparat, ideal de pregătit vara atunci când ultimul lucru pe care ţi-l doreşti este să petreci mult timp în faţa aragazului sau cuptorului. Reţeta de cheesecake pe care ţi-o propunem astăzi este fără coacere, iar preparatul este gata în mai puţin de jumătate de oră.

24 iul. 2021, 11:30
Cheesecake de piersici fără coacere. Desertul spectaculos, gata în mai puţin de 30 de minute
Cheesecake de piersici fără coacere. Sursa foto: sweetandsavorymeals.com

Cheesecake de piersici fără coacere. Cu o consistență cremoasă și un gust răcoritor, cheesecake-ul este un desert renumit în întreaga lume, care poate fi preparat dintr-o multitudine de ingrediente. Este un adevărat răsfăţ pentru papilele gustative. Doar de 25 de minute ai nevoie pentru prepararea lui.

Cheesecake de piersici fără coacere. Ingrediente

250 g frişcă lichidă

1 plic gelatină

250 g cremă de brânză mascarpone

1 ceaşcă zahăr

6 linguri unt moale

2 ceşti biscuiţi graham

Citeste si Cum recunoști carnea de pui cu hormoni. Trucuri ca să elimini toxinele din carnea de pui cumpărată din supermarket

Mod de preparare

Pentru început, ocupă-te de baza prăjiturii: amestecă biscuiţii zdrobiţi cu margarina şi un sfert de ceaşcă de zahăr, apoi presează compoziţia într-o formă de tartă. Pentru presarea compoziţiei te poţi ajuta de o lingură sau de fundul unei căni, al unui pahar. Apasă bine şi uniform. Dă această compoziţie la rece pentru 20 de minute.

Între timp, amestecă cu mixerul sau cu spatula crema de brânză cu restul de zahăr, până la omogenizare.

Adaugă gelatina uscată şi amestecă mereu. Adaugă piersicile şi frişca lichidă şi amestecă din nou, apoi toarnă compoziţia peste blatul de biscuiţi. Dă prăjitura la frigider circa patru ore. După ce ai scos cheesecake-ul din frigider, îndepărtează inelul formei şi folia. Netezeşte marginile cu lama unui cuţit.

O poţi servi ornată cu felii de piersică şi, opţional, cu frişcă.

Citeste si Marea greşeală pe care o faci când găteşti legumele. Evită să foloseşti această metodă!