Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi într-o parcare. Maestrul-bucătar a luat la picioare maşina unui taximetrist

Scandal cu o vedetă de televiziune, chef Cătălin Scărlătescu s-a supărat foc când un taxi era cât pe-aci să-l calce, în timp ce se săruta cu o domnişoară, în parcare. Cu o singură lovitură de picior, maestrul-bucătar a indoit tabla maşinii, iar şoferul a plecat spăşit de la locul faptei.

14 mai 2016, 07:26
Chef Cătălin Scărlătescu, criză de nervi într-o parcare. Maestrul-bucătar a luat la picioare maşina unui taximetrist

Au apus vremurile în care chef Cătălin Scărlătescu avea în meniu câte-o domnişoară aproape în fiecare săptămână. Reţeta pentru agăţat a celebrului bucătar nu dădea niciodată greş, iar platingul era adesea aranjat pe un pat… de aşternuturi. Nu i-a dispărut, însă, apetitul pentru distracţiile nocturne nici la aproape 45 de ani.

De 1 mai, Scărlătescu n-a făcut valuri pe litoral, dar a petrecut într-un club de fiţe din Capitală. Deşi pe contul lui de socializare susţine că este într-o relaţie complicată, la club n-a fost însoţit de vreo dulceaţă, ci de un alt cuplu, alături de care a împărţit cursa taxiului.

Amintirile legate de maşini galbene cu aparate de taxat, rămân însă proaspete. După o noapte scăldată în alcool, într-un club din Mamaia, Scărlătescu nu ajunge la hotel cu mâna goală. Ci cu o sticlă de şampanie şi un pahar de care era agăţată o sirenă care părea dispusă să i-l lase pe noptieră. Fata pare să identifice cărarea spre… bucătăria juratului, însă acesta o supune mai întâi unei probe fulger: împerecherea buzelor!

Testul degustării buzelor domnişoarei este întrerupt, însă, înainte ca Scărlătescu să-şi dea cu părerea depre preparat. Roata taxiului, pus în mişcare, se agaţă de pulpa lui Scărlătescu, motiv pentru care Chefu’ se transformă într-o oală cu presiune care stă să explodeze.

După ce a avariat serios masina, Scărlătescu işi conduce nervos concurenta spre celelalte probe. Taximetristul o întinde fără să analizeze pagubele, cel mai probabil de teama juratului fioros. După câţiva km parcurşi, opreşte într-o parcare să constate de ce în stare chef Scărlătescu. Mânerul portierei rupt, uşa îndoită şi aripa boţită. Bătrânul şofer, supărat foc, se înarmează cu o cârpă şi încearcă să remedieze din stricăciune. În zadar, însă…

Cârpa nu pare să aibă puteri magice ca să îndrepte situaţia, aşa că şoferul îşi încearcă norocul şi prin alte metode.