Chef Florin Dumitrescu, strigăt de ajutor în mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite a devenit victima escrocilor cibernetici: „Nu v-aș cere vreodată bani”

Chef Florin Dumitrescu a ajuns să fie victima escrocilor. Juratul de la Chefi la cuțite face un apel disperat către urmăritorii săi.

25 aug. 2023, 19:24
Chef Florin Dumitrescu, strigăt de ajutor în mediul online. Juratul de la Chefi la cuțite a devenit victima escrocilor cibernetici: „Nu v-aș cere vreodată bani”
Florin Dumitrescu, victima escrocilor cibernetici

Florin Dumitrescu a ajuns vixtima escrocilor de pe internet. Vedeta a transmis un mesaj în mediul online prin care îi roagă pe toți urmăritorii săi să-l ajute după ce i-a fost furată identitatea. Celebrul bucătar se află într-o situație dificilă, după ce mai multe persoane și-au creat conturi false cu numele și fotografiile sale și au trimis mesaje fanilor lui din mediul online.

Bucătarul s-a văzut nevoit să ceară ajutorul tot pe internet. Acesta a transmis un mesaj disperat în mediul online în care a povestit ce se întâmplă. Totodată, le-a mulțumit fanilor pentru susținerea de care au dat dovadă de-a lunful timoului și le-a cerut scuze pentru că răspunde rar la mesaje, motivând că are un program foarte aglomerat.

Citește și: Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia. “Nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă. Se vede că am îmbătrânit”

Chef Florin dumitrescu a menționat că are o echipă care îl ajută cu toate conturile de social-media, dar că niciun membru nu ar trimite mesaje deplasate sau jignitoare așa cum au făcut cei care i-au furat identitatea.

„Vă mulțumesc tuturor celor care urmăriți această pagină de social media. Așa cum poate v-ați dat seama până acum, nu am prea răspuns mesajelor sau comentariilor voastre de-a lungul celor 11 ani de carieră în viaţa publică.

Îmi părea rău. Dar timpul nu a fost întotdeauna generos cu mine. Iar aceste multe mesaje, multe au rămas fără răspuns. Sunt multe cereri de mesaje video, mesaje de mulțumiri pentru un sfat învățat din clipurile în care am apărut, mesaje cu înjurături care mai de care mai creative, mesaje cu aprecieri sau cu diverse comentarii.

Această pagină nu este gestionată doar de mine personal. Mai sunt oameni care au acces să posteze, editeze, programeze diferite postări, tot din aceeași cauză, și anume, lipsa timpului să o pot face eu personal”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Citește și: Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”

Juratul le-a cerut fanilor săi să blocheze și să raporteze conturile false făcute în numele lui.

„De aceea, vin către voi cu această rugăminte: BLOCK și REPORT dacă se întâmplă să primiți mesaje de la pagini cu numele și fața mea.

Mai ales ca nu v-aș cere vreodată bani sau și mai mult, nu aș face cuiva avansuri. S-a întâmplat în ultimele zile să primesc multe mesaje de la doamne cu printscreenuri cu conversaţii de acest gen. Aceste mesaje nu au fost trimise de mine sau de oamenii care au acces la conturile oficiale de comunicare.

Cum de altfel nu au fost trimise nici de pe paginile gestionate de noi. Nu există o pagină de Instagram, Facebook, Tiktok sau YouTube cu scop personal de pe care să se comunice cu voi, cei care ați ales sa dați follow. Nu fiți naivi, vă rog!”, a mai scris Florin Dumitrescu.