Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia. “Nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă. Se vede că am îmbătrânit”

Vacanța în Grecia a lui chef Florin Dumitrescu s-a dovedit a fi una de coșmar, după ce a descoperit că plajele de pe litoralul elen nu mai sunt ce erau odată.

04 aug. 2023, 21:15
Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia. “Nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă. Se vede că am îmbătrânit”
Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia.

Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia. În urmă cu câteva zile, Florin Dumitrescu și-a luat familia și a plecat departe de căldura toridă și agitația din Capitală, chiar în frumoasa și însorita Ellada.

Citește și Florin Dumitrescu și Alex Dima, la cuțite! ”Eu nu te-am facut dement! Cere-ti scuze!”

Florin Dumitrescu, vacanță de coșmar în Grecia

Însă, din păcate, pe plajele din Grecia, celebrul chef nu a mai găsit liniștea de altă dată, iar acest lucru l-a dezamăgit profund.

Sătul de zgomotul produs de muzica pe care o ascultau alți oameni la plajă, Florin Dumitrescu s-a plâns pe rețelele de socializare de gălăgia pe care trebuie să o accepte în vacanța, unde s-a dus pentru a se odihni și pentru a-și încărca bateriile.

“Nu înțeleg, nu am înțeles și nu voi înțelege vreodată plăcerea de a sta pe plajă și să asculți muzică de club. Dincolo de faptul că poate nu apreciez eu muzica electro, dar nu îi văd sensul pe plajă. Bumţi bumți și nu te auzi om cu om.

Pe unde mai pui că e battle între dj și de la 2 plaje care pune mai tare și mai haoseală. Uuuu, baby, se vede că am îmbătrânit. Cam așa arată bătrânu’ care ar trage siguranța de la dj desk.

Cu toate scuzele de rigoare prietenilor mei dj, dar bah, băiatule, suntem pe plajă, nici valurile nu se aud”, a scris Florin Dumitrescu pe Instagram.

Boala incurabilă de care suferă Florin Dumitrescu de la Chefi la cuţite

Florin Dumitrescu (34 de ani) se confruntă de mai multă vreme cu o boală cu care va trebui să trăiască toată viaţa. Juratul de la Chefi la cuţite a fost diagnosticat cu gastrită, o boală pe care a dobândit-o din cauza lipsei hranei, încă de la vârsta de 16 ani.

Unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România este nevoit să trăiască toată viața cu un diagnostic crunt. Florin Dumitrescu (34 de ani) a descoperit la vârsta de 16 ani că suferă de gastrită, o boală pe care a dobândit-o din cauza lipsei hranei. Pe atunci, juratul de la Chefi la Cuțite lucra în bucătărie, însă evita să mănânce, iar stomacul său a avut de suferit.

„Eu, la 16 ani, nu mâncam. Avem 61–62 de kilograme, nu avem nicio treabă cu mâncarea, doar o găteam. La 16 ani, am descoperit pentru prima dată gastrita. În momentul în care gătești, stomacul tău funcționează, pentru că e păcălit de miros și crede el că mănâncă. Și macină, macină și nu mai ai foame, nu mai simți foamea și ai senzația că poți să o duci la nesfârșit. La 20 de ani am descoperit mâncarea și m-am îngrășat. Dacă mi-aș da un sfat, mi-aș da la 20 de ani și aș spune: mănâncă mai puțin, nu recupera ce nu ai mâncat”, a declarat Florin Dumitrescu la podcast-ul lui George Buhnici.

Acesta a mai adăugat că are probleme cu genunchii şi spatele, din cauza exceselor din trecut: „Excesele se plătesc, indiferent ce fel de excese, chiar și sportul în exces se plătește. Eu până la 14 ani am fost sportiv de performanță și, crede-mă, am avut niște probleme foarte mari din cauza asta, pentru că mi-am turat corpul atât de mult încât am descoperit probleme. Am făcut polo, am fost portar la polo și am genunchii pilaf, pilaf de la antrenament, pentru că portarul trebuie să lucreze picioarele în apă. Noi în apă aveam bordură de beton pe care trebuia să o ținem deasupra capului 30 de secunde în serie, un minut pauză, iar 30 de secunde. Și, da, am probleme cu genunchii, picioarele, spatele”.

Citește și Chef Florin Dumitrescu, critică dură la adresa clienților din restaurantul său: „Oamenii vin la tine să-ți arate că nu te pricepi”