El a renunţat la o franţuzoaică, ea s-a despărţit de un francez. Acum, cei doi speră să traiască fericiţi până la adânci bătrâneţi

Chef Nicolai Tand și Monica Tand s-au căsătorit religios. Evenimentul a fost unul foarte discret, astfel încât cei doi au savurat din plin momentele unice pe care le-au trăit. Rochia de mireasă pe care Monica a purtat-o a fost una spectaculoasă, care a făcut-o să strălucească în ziua cea mare.

19 aug. 2018, 11:22

Frumosul eveniment a avut loc în Maramureș, loc din care provin amândoi, scrie viva.ro. Monica Tand a purtat o rochie vaporoasă, simplă albă, iar talia ei a fost accentuată de o fundă neagră. În ziua cea mare, Nicolai Tand a fost îmbrăcat într-un costum de culoare bleumarin. Alături de cei doi, la nuntă, a fost și Corina Bud care a fost foarte încântată de întreg evenimentul.

Citeşte şi Adrian Hădean şi Nicolai Tand au gătit prânzul pentru Francois Hollande. Cum a arătat MENIUL

„Am fost plecaţi în Franţa mulţi ani, şi eu, şi Monica. Vreo 13 ani. Ea e model, a lucrat prin toată lumea, a stat la Tokio, la Osaka, luni de zile… Amândoi suntem din Maramureş. Ea a fost căsătorită cu un francez, eu cu o franţuzoaică… Eu m-am întors primul. Ea s-a întors pentru mine, deşi nici nu voia să audă de România. Cred că e cea mai mare dovadă de iubire. A renunţat chiar la tot acolo pentru mine. Asta se întâmplă doar în filme. Mi se pare fantastic”, declara Nicolai Tand.

Nicolai Tand și Monica au împreună doi copii, un băiețel și o fetiță. Iancu și Ilona le umple viața de bucurie celor doi părinți.