Chef Sorin Bontea, prima reacţie pe Facebook după ce Ionuţ Belei a câştigat Chefi la cuţite 2020

Cu lacrimi de fericire în ochi, Ionuț Belei și-a văzut visul devenit realitate după ce a devenit câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

17 dec. 2020, 00:16
Chef Sorin Bontea, prima reacţie pe Facebook după ce Ionuţ Belei a câştigat Chefi la cuţite 2020

Chef Sorin Bontea i-a oferit lui Ionuţ Belei cuțitul de aur care l-a trimis direct în echipe. Bontea nu s-a înșelat, deoarece Ionuț Belei este câștigătorul sezonului 8 al emisiunii ”Chefi la cuțite”.

Ionuț Belei a fost ales câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Tânărul a reușit să pună mâna pe marele trofeu în valoare de 30.000 de euro după o luptă strânsă în finală cu Roxana Blenche.

FINALA CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE A1. Ionuţ Belei este câştigătorul sezonului 8 Chefi la cuţite

Chef Sorin Bontea: Sper să aveți ocazia să gustați din preparatele făcute de @ionutgeorgelbelei . Așa veți înțelege de ce băiatul ăsta pur și simplu strălucește în bucătărie.
Felicitări, Ionuț! Felicitări și mulțumiri echipei care l-a ajutat să câștige această finală: @rizea_catalin88 , @maximpaull @vasiliu.roberrt , @chefmanoliu , Coca.
Vă mulțumesc pentru toate mesajele, indiferent cum au fost ele. Am simțit cum ați trăit acest sezon alături de noi, am simțit atașamentul pentru concurenți și cât ați fost de implicați în fiecare ediție.
Multumesc! Ne vedem in sezonul urmator.

 

Ca şi Chef Sorin Bontea, Roxana Blenche a avut o reacție frumoasă: „Îl felicit pe Ionuț. A fost și este un bucătar extraordinar. A fost un adversar de temut. Asta este o competiție, nu trebuie să fim triști. Nu trebuie să fim triste nici eu, nici Maria. Trebuie să fim la fel de pozitive fiindcă am ajuns până în finală, am fost toți trei în finală. Da, a câștigat Ionuț, dar și eu mă simt o câștigătoare din simplul fapt că am ajuns până aici”, a dezvăluit Roxana Blenche, la scurt timp după ce a aflat că Ionuț Belei e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8.

Ionuț Belei a decis să lupte în marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 alături de Paul Maxim, Vlăduț Manoliu, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Coca Nicolae Eupsihie și de Cătălin Rizea.

Iosif Ștefănescu, Antonio Passarelli, Marian Cernat, Michael Passarelli, Nicolai Tand, Andreea Moldovan, Dexter Chef, Orlando Zaharia și alți chefi celebri din România au degustat atent rețetele pregătite de Ionuț Belei, Maria Șandru și de Roxana Blenche. La final, jurații au decis că Ionuț Belei merită să fie ales câștigător al sezonului 8 „Chefi la cuțite”.

După ce finaliștii au pregătit un starter, un fel principal și un desert și jurații au degustat farfiriile iată că a fost anunțat cine e câștigătorul „Chefi la cuțite” 2020, sezonul 8. Surpriza a fost mare atunci când fanii au aflat că Ionuț Belei a pus mâna pe trofeul în valoare de 30.000 de euro și pe titlul de câștigător „Chefi la cuțite”.