Chefi fără limite 21 februarie 2022. Nervii au fost întinşi la maxim: „Nu te mai contrazice cu mine că te arunc în apă!”

Chefi fără limite 21 februarie 2022. 18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga marele premiu. Nervii au fost întinşi la maxim încă din prima ediţie, tensiunile au crescut din cauza unui preparat dificil de realizat

21 feb. 2022, 23:49
Chefi fără limite 21 februarie 2022. Nervii au fost întinşi la maxim: „Nu te mai contrazice cu mine că te arunc în apă!”
Chefi fără limite 21 februarie 2022. Nervii au fost întinşi la maxim

Chefi fără limite 21 februarie 2022 UPDATE Farfuriile s-au sparte rând pe rând și au dictat victoria: ECHIPA VERDE a obținut imunitatea!

“Este prima probă, am câștigat-o! Am sărit, am țipat, am rămas fără voce!”, a spus Sorin Bontea. Pentru că este cheful echipei câștigătoare, Sorin Bontea a ales cine din echipa sa este imun în cazul în care vor ajunge la eliminare: Francisc Șandor obține imunitate.

Chefi fără limite 21 februarie 2022. Concurenții sunt provocaţi încă de la prima probă, iar rivalitatea dintre chefi sfidează granițele și urmează să cuprindă rețetele lumii. Intuiția și răbdarea chefilor a fost pusă la treabă, iar necunoscutul își spune cuvântul pentru concurenți.

Chefi fără limite 21 februarie 2022

Chef Cătălin Scărlătescu a întâmpinat dificultate la fierberea preparatului, iar după 27 de minute, caracatița era tot crudă. Acesta a ridicat tonul la unii dintre concurenții echipei, care au încercat să facă față tensiunii.

Atunci am intrat într-o panică totală. N-au intrat motivați în treaba asta, au intrat foarte relaxați”, spune Cătălin Scărlătescu.

Vezi şi: CHEFI FĂRĂ LIMITE 2022 LIVE. Darurile grecilor din bucătărie. „Ce facem noi aici se duce un pic în zona Stăpânul Inelelor sau Urzeala Tronurilor”

Însă, nici echipa lui chef Sorin Bontea evenimentele nu au curs ușor: “Chef Sorin mă tot întreba ce se întâmplă la tocănița aia și la un moment dat pur și simplu am explodat”, spune Valentina Cornescu.

Pentru chef Cătălin Scărlătescu tensiunea a fost greu de controlat: “Am început să urlu ca descreieratul!” și a izbucnit la unul dintre concurenți, Raul Bodoșcă: “Nu te mai contrazice cu mine că te arunc în apă!”, spune cheful, potrivit A1.ro.

Timpul este cel mai mare dușman al tău„, spune unul dintre concurenți.

Florin Dumitrescu a izbucnit după ce unul dintre concurenți a vrut să ia frâiele în bucătărie: “Iar gândești singur? Băi, fii atent! Nu știu ce ai învățat tu la școală, dar hai să-ți spun ceva! În bucătărie, în momentul în care lucrezi cu cineva, ești maimuță, n-ai voie să gândești de unul singur, faci ce ți se spune, până când ți se ia dreptul de a fi maimuță. Când își spun eu să faci lucruri de capul tău, faci lucruri de capul tău, ai înțeles?”.