Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1. Eliminare bulversantă, toată lumea a rămas cu gura căscată

Eliminare complet neașteptată în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Florin Dumitrescu a pierdut un bucătar extrem de priceput!

01 dec. 2020, 15:37
Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1. Eliminare bulversantă, toată lumea a rămas cu gura căscată

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1

. În ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au primit cele mai puține puncte după proba de gătit și au intrat astfel la duel.

Concurenții au avut de pregătit rețete cât mai gustoase, folosind ingrediente precum goji, fulgi de ovăz, gorgonzola, măsline, kiwi, anșoa, ananas, trufe, varză murată, viță de vie și foie gras.

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1 Vincent Lointier a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, sezonul 8

Misiunea nu a fost una tocmai simplă, mai ales că timpul de gătit a fost de șaizeci de minute. Vincent Lointier a fost eliminat din sezonul 8 „Chefi la cuțite”. Vestea a fost ca un adevărat șoc pentru Florin Dumitrescu, dar și pentru toți ceilalți concurenți rămași în competiție.

Silviu Costan a reușit să câștige amuleta specială! Ce bonus a primit

Răsturnare de situație și surpriză după surpriză, în ediția 37 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis cine primește amuleta specială, după eliminarea lui Vincent Lointier.

De data aceasta, la duel au intrat echipele conduse de Sorin Bontea și de Florin Dumitrescu. Fiecare concurent de la „Chefi la cuțite” a primit câte un ingredient și misiunea de-a găti o rețetă cu adevărat specială. Bucătarii au ales pentru rivali câte un cloș din cele anunțate de Gina Pistol: goji, fulgi de ovăz, gorgonzola, măsline, kiwi, anșoa, ananas, trufe, varză murată, viță de vie și foie gras.

Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

După degustare și jurizare, cei trei jurați s-au reîntâlnit în platoul „Chefi la cuțite” și au anunțat că Vincent Lointier părăsește competiția, iar cel care primește amuleta specială e Silviu Costan (Foca). Bonusul îi permite să împiedice concurenții să folosească un ingredient, ales de el, în cadrul unei probe de gătit.

Luni seara telespectatorii au fost cu ochii pe confruntarea de la Chefi la cuţite. Show-ul difuzat de Antena 1 s-a impus ca lider de audiență atât la nivelul publicului comercial, cât şi la nivelul publicului urban.

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 10 puncte de rating și o cotă de piață de 26.6%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 8.6 puncte de rating și 23% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 9.3 puncte de rating si 20 procente cotă de piață. În minutul de aur al emisiunii, 21:17, peste 2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite 1 decembrie 2020 LIVE A1. După o seară grea, în care chef Florin Dumitrescu l-a pierdut pe Vincet, competiția continuă la Chefi la cuțite cu noi provocări. Gina le va face din nou o surpriză dezvăluind tema confruntării din această seară, iar spiritele se vor încinge pe loc. Drumul spre etapele finale este tot mai greu, oboseala acumulată își spune cuvântul, presiune este uriașă și cea mai mică greșeală poate duce la eliminare. Telespectatorii vor afla cine va fi mai aproape cu un pas de câștigarea marelui titlu Chefi la cuțite în această seară de la 20.30, la Antena 1.