Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

Veste neașteptată în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Sorin Bontea a pierdut un concurent pe care tocmai îl salvase de la eliminare.

25 nov. 2020, 07:32
Chefi la cuțite 2020. Sorin Bontea a mai pierdut un bucătar. Cine a fost eliminat

Chefi la cuțite 2020. Surprize de proporții în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! De data aceasta, concurenții au avut de gătit la proba pe echipe farfurii folosind preponderent două culori, alese la începutul probei.

Voturile acordate de campioni în sporturi extreme l-au desemnat câștigător pe Cătălin Scărlătescu. Juriul din ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii a fost format din campioni la sporturi extreme.  În ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii, echipele conduse de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au intrat la duel și au primit misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase de paste.

Chefi la cuțite 2020. Toți au izbucnit în lacrimi, eliminare neaşteptată

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat și au analizat atent farfuriile pregătite de concurenți și au acordat puncte.

La final, verdictul a fost cât se poate de clar și surprinzător. Cel care a primit amuleta specială a fost Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea. Acest lucru i-a înfuriat cumplit pe ceilalți concurenți. iar valul de critici a fost și mai mare atunci când Ionuț a câștigat amuleta. Concurentul a rămas cu 14 puncte, după ce a fost penalizat cu un punct pentru faptul că a depășit timpul alocat gătitului, la „Chefi la cuțite”. Totuși, după o veste bună a venit și una rea: concurentul care a părăsit competiția în ediția 35 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost Vlăduț Manoliu.

Cum se decide DESCALIFICAREA unui concurent

Pe langa regulile si conditiile specificate in prezentul document, Concurentii pot fi descalificati sau scosi din emisiune, la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului, pentru oricare dintre urmatoarele motive, dar fara a se limita la acestea:i)incalcarea oricarei reguli care tine de competitie sau a oricarei instructiuni a Producatorului;

ii)incalcarea oricarui acord cu Producatorul in legatura cu programul tv;iii)incalcarea oricarei legi;

iv)incheierea de acorduri in vederea obtinerii unor beneficii financiare sau a primirii de catre Concurenti a unor astfel de avantajesimilare de la oricare dintre ceilalti Concurenti, de la oricare dintre rudele oricarui Concurent,de la oricare terta persoana, agent sau afiliat al oricarui Concurent, sau de la oricare membru, agent sau afiliat al Producatorului, de la orice persoana din televiziune sau de la oricare distribuitor, sau de la oricare dintre sponsorii programului tv, in schimbul unor actiuni deliberate, premeditate, care ar putea afecta rezultatul emisiunii-concurs. Un astfel de acord poate include, dar fara a se limita la acestea, acceptarea unor sume de bani sau a unui loc de munca dupa producerea programului tv, in schimbul pierderii intentionate a emisiunii-concurs sau a unei performante slabe,intentionate,in timpul emisiunii-concurs;

v)in cazul unui comportament necinstit sau imoral, care va fi apreciat de Producator, la discretia sa exclusiva si absoluta, inclusiv, dar fara a se limita la vatamarea altor Concurenti sau a personalului care lucreaza la productie, sau amenintarea acestora cu vatamarea, comportament violent, infractiuni sau inselaciune;

vi)impiedicarea intentionata a muncii personalului de productie;vii)in cazul imbolnavirii sau al aparitiei altor probleme de sanatate care afecteaza abilitatea Concurentului de a participa la emisiunea-concurs;viii)ascunderea de echipa medicala a Producatorului a unor simptome sau informatii;

siix)violenta fizica sub orice forma.

Un alt Concurent (concurentul de rezerva selectat in acest scop de Producator) poate inlocui, in orice moment, la discretia exclusiva si absoluta a Producatorului, Concurentul scos din competitie ca urmare a descalificarii.