CHEFI LA CUTITE 15 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO STREAMING A1: „Să vină izoletaaa!” Cătălin Scărlătescu şi-a pus colegii pe jar

CHEFI LA CUTITE 15 SEPTEMBRIE 2020. Unul dintre cele mai amuzante momente din ediția a patra din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost cel în care simpaticul Cătălin Scărlătescu și-a pus pe jar colegii, în cel mai neașteptat mod posibil.

15 sept. 2020, 12:17
CHEFI LA CUTITE 15 SEPTEMBRIE 2020 LIVE VIDEO STREAMING A1: „Să vină izoletaaa!” Cătălin Scărlătescu şi-a pus colegii pe jar

CHEFI LA CUTITE 15 SEPTEMBRIE 2020. Venind din culise și așezându-se la pupitru, chef Cătălin Scărlătescu a cântat una dintre cele mai mari hituri din toate timpurile, spre disperarea rivalilor săi, care s-au săturat să o tot audă.

„Ai cuvântul meu că melodia asta cu macarena zici că o cântă unul…Aaa, ce-ai făcut?! Să-i ia temperatura repede!”, a zis Sorin Bontea, care apoi s-a „alertat” de strănutul colegului său de platOu.

„Chemați poliția, să vină izoleta, să-i ia temperatura”, a completat Florin Dumitrescu. „Ce aveți fraților?! E de la parfumul Ginei”, a explicat Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Chefi la cuțite ca să savurezi momentul.

CHEFI LA CUTITE 2020. Florin Buricea nu are mâini, dar are două joburi, merge cu bicicleta şi găteşte fenomenal!

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 7.5 puncte de rating și o cotă de piață de 25.2%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 5.8 puncte de rating și 19.5% cotă de piață. 

Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 7.2 puncte de rating si 18.7 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D, a obținut 5.1 puncte de rating și 13.3 procente cotă de piață. 

Chefi la cuțite a fost pe primul loc și în rândul telespectatorilor la nivelul întregului public din România cu o medie de 6.8 puncte de rating și o cotă de piață de 17.1, în timp ce ProTV, clasat pe locul al doilea, a obținut 5.3 puncte de rating și 13.4 cotă de piașă. În minutul de aur al emisiunii, 22.00, peste 1.5 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România erau cu ochii pe momentele savuroase oferite de Chef Bontea, Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu.

Ediția de aseară a fost prilej de întâlnire între chef Sorin Bontea și Speak și Ștefania. Cei doi au venit chitiți să-l impresioneze pe prietenul lor din Asia Express, chiar dacă chef Bontea a fost singurul care în final nu le-a dat cuțitul.

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!