CHEFI LA CUTITE 16 noiembrie 2020. Juraţii sunt în aer

Cea de-a patra confruntare Chefi la cuţite, difuzată luni, de la 20:30, la Antena 1 se anunţã a fi una foarte dură. Se vor face reproşuri, se vor lansa critici usturătoare, tensiunea va pune stãpânire pe mintea chefilor, iar accidentele nu vor lipsi din bucătărie. Gustul victoriei va transforma, la fel ca şi cel al înfrângerii.

16 nov. 2020, 15:47
CHEFI LA CUTITE 16 noiembrie 2020. Juraţii sunt în aer

CHEFI LA CUTITE 16 noiembrie 2020. Surpriză uriașă în ediția de luni, 16 noiembrie. ”Nu știu cum să țopăi, m-am blocat. Nu știu să mă bucur” a spus chef Cătălin Scărlătescu, după ce a primit 8 farfurii, în urma primei probe și, prin urmare, niciun membru al echipei sale nu se află în fața riscului eliminării.

Este pentru prima oară în acest sezon în care echipa lui Cătălin Scărlătescu câștigă o probă. A luat 8 farfurii, în timp ce echipa lui Florin Dumitrescu (bulinele) a luat doar 2 farfurii, dar cea a lui Sorin Bontea (dungile) a luat una singură.

CHEFI LA CUTITE 16 noiembrie 2020. Cea de-a patra confruntare Chefi la cuţite, aduce noi nervi, farfurii gustoase, dar şi eliminări neaşteptate.

Chefi la cuţite 2020. Cum arată echipele, tunicile şi cine sunt „cuţitele de aur” pentru fiecare jurat

Situaţia se schimbă de la o săptămână la alta. După trei luni de foc, chef Bontea, cu echipa sa, în dungi, conduce detaşat clasamentul, în vreme ce la capătul celălalt al balanţei, echipa lui chef Scărlătescu are nevoie de un impuls pozitiv. “Al patrulea battle astăzi! Am câştigat 3 din 3, dacă o ţinem tot aşa, cred că am putea bate un record!”, a declarat chef Bontea înainte de noua confruntare, însă nu s-a lăsat dus de val “Presiunea rezultatelor apasă însă pe umerii noştri!”.

Pentru chef Scărlătescu, lucrurile nu stau la fel: “Vin după o zi dezastruoasă, în care nu am luat nicio farfurie, mi-a şi plecat un om, am moralul foarte jos!”.

Tema celui de-al patrulea battle i-a pus în mare dificultate pe unii dintre concurenţi: “Astăzi o să fie apă şi aer. Din aer vin juraţii, echipa Tarom, iar preparatele trebuie să fie pe bază de scoici. Am început această aventură la Romaero, cu un sezon dedicat călătoriilor de care ne va fi dor în acest an!”, le-a mărturisit Gina celor trei echipe. Chef Dumitrescu i-a catalogat imediat: “Am un respect deosebit pentru Tarom, sunt sigur că avem de-a face cu nişte oameni tipicari, responsabili, dedicaţi pasiunii şi meseriei lor!”.

Demoralizat complet înainte de începerea acestei zile, chef Scărlătescu s-a luminat brusc la aflarea probei: “Doamne, Dumnezeule, e ziua mea, Gina? Ce ar putea să fie complicat pentru mine, eu, stăpânul scoicilor?”, a glumit chef Cătălin. Dacă va reuşi juratul să îşi adjudece o bătălie câştigată, decid juraţii, oameni cu multe ore de zbor sau de veghe în aeroport sau în turnul de control.

CHEFI LA CUTITE 16 noiembrie 2020, regulament etapa confruntărilor

In etapa Confruntarilor, competitia se va desfasura pe echipe. In aceasta etapa, Chefii se transforma in lideri de echipa. Einu vor gati impreuna cu echipa, insa vor coordona echipele si vor da instructiuni. In cadrul fiecarei editii, concurentii vor gati in functie de o tema stabilita de catre Producator. Aprecierea preparatelor se va face de catre o serie de persoane care au legatura cu tema propusa de Producator pentru editia respectiva, denumiti in cele ce urmeaza “Tasteri” sau “Degustatori”. Numarul acestora va fi stabilit de Producator la libera sa apreciere. In functie de preparatele pregatite de echipe, tasterii vor acorda note. Producatorul va intocmi un clasament tinand cont de notele acordate. Echipa care va primi cel mai mare punctaj va deveni imuna la eliminare.Concurentii din cele doua echipe ramase vor concura inca o data, insa de aceasta data nu in echipe, ci in mod individual. In aceasta a doua parte a Confruntarilor, Chefii se vor transformadin nou in Jurati, urmand a aprecia preparatele pregatite de Concurenti. Aprecierea preparatelor va fi facuta de Chefi fara ca acestia sa cunoasca care este concurentul care le-a pregatit. In urma aprecierii Chefilor, cel putin un concurent va fi eliminat din concurs