Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Sorin Bontea intră în grevă japoneză: „Orice am de gătit, voi face salată”

Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Sorin Bontea este extrem de supărat că nu câştigă amulete şi a decis să intre în grevă japoneză. Asta înseamnă că orice va avea de gătit, el va face o salată în maxim zece minute.

19 apr. 2021, 19:37
Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Sorin Bontea intră în grevă japoneză: „Orice am de gătit, voi face salată”
Sorin Bontea intră în grevă japoneză

Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Lupta pentru amuletele sezonului 9 a iscat intrigi intre cei trei jurați, motiv pentru care chef Sorin Bontea este hotărât să adopte o nouă strategie în această seară: „Gătesc bine, dar gătesc degeaba, pentru că nu câștig amulete. Azi m-am hotărât, mi-a ajuns! Sunt în grevă japoneză, orice am de gătit, voi face salată. Vreau să termin proba în 10 minute. Am auzit că odihna e benefică”.

Citeşte şi: Chefi la cuţite sezonul 9. Bucătarul lui Ceauşescu, apariţie senzaţională în emisiune. Ce dezvăluiri-surpriză a făcut Gheorghe Vătafu despre perioada comunistă!

Seara de luni îl va aduce în bucătăria show-ului culinar și pe Mircea Bărbulescu, stilist al chefilor și concurenților pe platoul Chefi la cuțite. Și pentru că vrea să îi impresioneze cu tot dinadinsul pe bunii săi prieteni, Mircea va pregăti câte o rețetă semnătură pentru fiecare dintre cei trei jurați.

Nu știu care va fi reacția lor, dar sigur nu se vor aștepta! E felul meu de a le mulțumi pentru că îmi sunt prieteni și învăț de la ei tot timpul. Gătesc doar ce am învățat de la ei. Aș vrea din tot sufletul să își recunoască rețetele”, mărturisește acesta emoționat, scrie A1.ro.

Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Chef Scărlătescu a câştiga amuleta de duminică seara

Lupta amuletelor i-a provocat să gătească preparate rafinate care să aibă la bază combinația de gust dulce-sărat, preparate care au fost peste așteptările juratul special al serii, chef Samuel. Dintre cele trei farfurii sofisticate, chef Scărlătescu a fost cel care s-a evidențiat cu rețeta sa de tartă tatin cu caramel sărat, reușind astfel să îşi adjudece un nou avantaj pentru battle-urile sezonului 9: ”Pentru mine este un desert important. Îmi aduce aminte de copilărie, de bunica. Mă bucur că am câștigat”.

Cartolina îi va aduce lui chef Scărlătescu posibilitatea să gătească alături de viitoarea sa echipă pe parcusul a jumătate de probă.


loading...
Partenerii noștri