Chefi la cuţite 19 martie 2024. Cine a câștigat a doua amuletă. Ce s-a întâmplat în culise: „Am dat peste cap tot”!

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Lui Romică Ţociu i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustul său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el.
Filip Stan
19 mart. 2024, 23:50
Chefi la cuţite 19 martie 2024. Cine a câștigat a doua amuletă. Ce s-a întâmplat în culise:

Chefi la cuţite 19 martie 2024. Romică Țociu a analizat în detaliu cele patru preparate ale juraților din ediția 2 a sezonului 13 Chefi la cuțite, de pe 19 martie 2024. Actorul a dat verdictul final, fără să țină în suspans chefii, rostind numele celui care a câștigat amuleta puternică.

Emoțiile și-au făcut apariția în platoul Chefi la cuțite atunci când a venit momentul ca Romică Țociu să anunțe câștigătorul amuletei din ediția 2 a sezonului 13, de pe 19 martie 2024. Chef Richard Abou Zaki, chef Orlando Zaharia, chef Alexandru Sautner și chef Ștefan Popescu au așteptat cu sufletul la gură verdictul final.

Jurații au făcut tot ce au putut pentru a-l impresiona pe degustător. Actorului i-a fost dificil să ia o decizie, preparatele fiind pe gustu său. Acesta și-ar fi dorit să ofere avantajul tuturor, însă un singur chef se poate bucura de el.

Ce soție frumoasă și sexy are Alexandru Sautner de la Chefi la cuțite. Juratul de la Antena 1 se mândrește cu familia lui
Chefi la cuţite 19 martie 2024. Romică Țociu a intrat cu entuziasm în platoul show-ului culinar pentru a-i cunoaște pe cei patru noi chefi. Fără pic de ezitare, actorul și-a spus părerea sinceră despre ei. Mai mult, degustătorul de astăzi a fost foarte încântat să-i întâlnească pe aceștia.

„Nu mai putem să-i fierbem mult în sos propriu pentru că sunt mulți concurenți care așteaptă să fie jurizați. Romică a fost un pic speriat, dar să nu-l certați”, a anunțat Irina Fodor.

„Bine, dar nici nu stau la ceartă. Plec”, a completat-o actorul în glumă. Ce jurat a câștigat a doua amuletă din sezonul 13 Chefi la cuțite din ediția 2 de pe 19 martie 2024.

Romică Țociu a oferit patru puncte (locul 2) preparatului cu somon și avocado realizat de chef Orlando Zaharia. Cele trei puncte au fost date lui chef Ștefan Popescu pentru rețeta de hamburger.

Lupta decisivă s-a dat între chef Alexandru Sautner și chef Richard Abou Zaki. În cele din urmă, actorul a anunțat că amuleta a fost câștigată de juratul care a gătit monk fish.

Așadar, chef Alexandru Sautner a pus mâna pe cel de-al doilea avantaj din sezonul 13 Chefi la cuțite, în timp ce chef Richard Abou Zaki a primit două puncte pentru preparatul său de la jocul pentru amuletă.

Citește și: Chefi la cuţite 2024. Ce este „tigăiţa de aur” şi ce audienţe slabe a avut prima ediţie

„A fost extraordinară!”, l-a lăudat actorul.

„Nici nu știi ce bucurie mi-a făcut! (…) Jurizarea perfectă!”, a zis juratul.

„Nici nu știi ce ai stârnit cu voturile tale! Nu se mai poate rescrie nimic. Ce a fost făcut, a fost făcut”, a spus Irina Fodor.

„Azi nu a fost ziua mea deloc! Am luat două puncte, iar Vecchio 5 puncte. Dezamăgirea a fost mare, dar o să îmi revin”, a evidențiat chef Richard Abou Zaki.

În culisele sezonului 13 Chefi la cuțite, Romică Țociu a avut ocazia să vadă o răsturnare de situație. Actorul a observat faptul că prima amuletă a fost câștigată de chef Richard Abou Zaki, urmând ca cel mai mic punctaj să fie obținut de chef Alexandru Sautner.

„Astăzi am dat peste cap tot!”, a mărturisit actorul. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar