CHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Apariţie-surpriză în platoul show-ului culinar. Jamila, pentru prima dată la emisiune. Ce decizie grea va lua cunoscuta bloggeriţă

Ediţia de astăzi, 20 aprilie, vine cu un invitat surpriză pentru cei trei chefi. Se pare că Jamila va avea o decizie importantă în cadrul episodului de marţi seară.

20 apr. 2021, 17:32
CHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Apariţie-surpriză în platoul show-ului culinar. Jamila, pentru prima dată la emisiune. Ce decizie grea va lua cunoscuta bloggeriţă

CHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Cunoscuta bloggeriţa, care este pentru prima dată în platoul emisiunii, va acorda amuleta la proba de gătit unuia dintre cei mai norocoşi chefi.

CHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Apariţie-surpriză în platoul show-ului culinar!

Amuleta de luni, de la Chefi la cuțite, a fost adjudecată de Florin Dumitrescu, ce a obținut al nouălea avantaj valoros din acest sezon și a reușit să se claseze astfel pe primul loc în clasamentul amuletelor. Juratul a câștigat o nouă cartolină roșie, a doua din acest sezon, care îi dă puterea să îl facă pe unul dintre colegii lui să extragă o pedeapsă din bolul negru, în perioada battle-urilor: ”Amuletele roșii trag la mine! Sper din suflet ca la tragerea la sorți să am noroc. Să fie o pedeapsă de ajutor, nu sa mă încurce!”, a declarat acesta.

Tema pentru amuleta câştigătoare îi va contraria pe cei trei chefi, însă avantajul menționat de Gina îi va motiva să facă spectacol în farfurie: ”Cătălin, dacă o câștig pe asta pe tine o folosesc!”, va mărturisi chef Bontea. Care dintre cei trei chefi va adjudeca o nouă amuletă, dar și cu ce preparate îl vor impresiona pe juratul din această seară, telespectatorii Antena 1 vor afla începând cu 20:30.

Tot în această seară, chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu vor avea parte de încă un personaj interesant. Moumen Al Hamoui este unul dintre concurenții ce revine în show-ul culinar pentru o nouă șansă, după ce a fost eliminat în ultima probă de bootcamp într-un sezon anterior. Cu un preparat arăbesc reinterpretat, tânărul vrea să le demonstreze juraților că s-a maturizat din punct de vedere culinar și că merită să fie în competiție.

O constantă a sezoanelor la cuțite este simpatia pe care o dezvoltă prezențele feminine în ceea ce îl privește pe chef Scărlătescu. Tocmai de aceea, una dintre jurizarile care vor stârni zâmbete marți seară este cea a Crinei Zvobodă, ventriloc, ce vine alături de păpușa sa personaj, care este ”îndrăgostită” de jurat. Cum va decurge întâlnirea, cei din fața ecranelor pot urmări de la 20:30.

Citeşte şi: Chefi la cuţite 19 aprilie 2021. Sorin Bontea intră în grevă japoneză: „Orice am de gătit, voi face salată”
 

 


loading...
Partenerii noștri