CHEFI LA CUTITE 2020. Florin Marin şi partenerul său de 81 de ani au făcut SHOW. Britanicul a murit după filmări VIDEO

CHEFI LA CUTITE 2020. Florin Marin, tânărul care s-a căsătorit în Marea Britanie cu un preot, a apărut în a șaptea ediție din sezonul 8 "Chefi la cuțite". Cei doi au pregătit o plăcintă de mere în stil englezesc, în speranța că va reuși să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

22 sept. 2020, 06:18
CHEFI LA CUTITE 2020. Florin Marin şi partenerul său de 81 de ani au făcut SHOW. Britanicul a murit după filmări VIDEO

CHEFI LA CUTITE 2020. Cea mai mare surpriză din ediția 7 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-a făcut apariția celebrul Florin Marin, alături de preotul britanic Philip Clements. Acesta a murit singur, într-un spital din București, la vârsta de 81 de ani, după filmări!

Florin Marin, despre moştenirea lăsată de preot: „Cui nu-i plac banii?

CHEFI LA CUTITE 2020. „Diva e divă și trebuie să fie peste tot”, a dezvăluit tânărul de 27 de ani, care a decis să revină și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

CHEFI LA CUTITE 2020. Pentru preparatul pregătit de el, Florin Marin a primit și laude, dar și critici, pentru cantitatea prea mare de zahăr sau pentru simplitatea rețetei alese. La final, cei doi s-au ales cu două cuțite și au mers mai departe, în următoarea etapa „Chefi la cuțite”.