CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Altar pentru Scărlătescu la debutul sezonului din 7 septembrie

CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Chefi la cuțite, cel mai așteptat cooking-show al momentului revine la Antena 1 luni, 7 septembrie, de la ora 20.30. Al optulea sezon se va servi în porții generoase, de luni până miercuri, după Observator.

RomaniaTV.net
07 sept. 2020, 10:22
CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Altar pentru Scărlătescu la debutul sezonului din 7 septembrie

CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO update. După șapte sezone de senzație în care au fost „la cuțite”, fanii emisiunii „Chefi la cuțite” au putut să savureze un moment special, în care doi dintre jurați parcă au îngropat securea războiului!

Pentru a câștiga amuleta pusă în jos de Gina Pistol, cei trei bucătari au pregătit câte un preparat extrem de gustos și apoi au degustat rezultatul. Surpriza a fost mare, atunci când Scărlătescu a analizat farfuria mai tânărului său rival, Florin Dumitrescu:

„E foarte bună. E senzațională țelina asta cu muștar, cu maioneză. Mamă, cum e”, a fost părerea lui Cătălin Scărlătescu despre preparatul colegului său de la platou.

„E prima dată când Cătălin zice asta. E un an istoric ăsta, jur”, a exclamat surprins Florin Dumitrescu, uimit că a trăit un asemenea moment special.


CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Chef Patrizia Paglieri jurizează prima amuletă din sezonul 8 Chefi la Cuțite. Astăzi, de la ora 20.30, Antena 1 dă startul celui de-al optulea sezon „Chefi la Cuțite”. Pe lângă farfurii spectaculoase și personaje care mai de care, telespectatorii vor asista în edițiile de audiții și la lupta pentru amulete a celor trei chefi. 

CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. 

Avantajele pe care le pot câștiga sunt mai multe și mai diverse în noul sezon: de la posibilitatea de a obliga echipa adversă să gătească cu o singură mână, până la șansa de a lua un concurent dintr-o altă echipă.

Numărul amuletelor și beneficiile pe care acestea le oferă vor cântări greu în cursa pentru câștigarea competiției. Primul chef care va juriza lupta în bucătărie dintre Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu este Chef Patrizia Paglieri. Dacă va ghici sau nu cine, ce a gătit și ce farfurie o va impresiona, telespectatorii vor descoperi în prima ediție a showului.

CHEFI LA CUŢITE 2020 LIVE VIDEO ONLINE STREAMING ANTENA 1. Chef Sorin Bontea a dezvăluit astăzi când va începe noul sezon al emisiunii “Chefi la Cuţite”. Show-ul culinar a ajuns la sezonul 8, care va debuta pe 7 septembrie, adică într-o zi de luni. Emisiunea va avea 3 ediţii pe săptămână: luni, marţi şi miercuri. 

O vedem pe Gina Pistol cu o ţinută mai războinică decât până acum şi cei 3 chefi gata de dueluri aprinse. Vom avea degustări în orb, poate şi un cuţit de aur şi apoi se vor face echipele. Vor curge zeci, dacă nu sute de farfurii colorate pe bandă rulantă şi tensiunea îi va scoate peri albi lui Bontea şi îl va face pe Scărlătescu să îşi piardă cumpătul. A trecut ceva vreme de la ultimul sezon “Chefi la Cuţite”, sezonul 7 încheindu-se în decembrie 2019, cu victoria lui Alex Comerzan.

Tânărul de 31 de ani a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. Pentru a ne alina dorul de emisiune, am avut o ediţie specială “Titani la Cuţite” în aprilie, la puţin timp după Paşte. A fost o emisiune cu 2 episoade, care a avut dublu rol: întâmpinarea lui Chef Sorin Bontea, victorios de la “Asia Express”, dar şi o competiţie culinară pentru cei mai mari chefi din România. Au concurat printre alţii Nicolai Tand, Antonio Passarelli, Floria Ivan, Maria Burlacu, Gabriela Pascaru şi Orlando Zaharia.

Sorin Bontea are până acum 3 ediţii câştigate din cele 7 sezoane, iar Chef Scărlătescu şi Dumitrescu doresc să îl ajungă din urmă. Chef Florin Dumitrescu nu a avut un concurent în finală în ultimele 2 sezoane şi vrea neapărat să recupereze ecartul. Dacă în sezonul 7 ne-a găsit Cheloo ca invitat special, suntem curioşi ce vedete ne mai aduce sezonul 8.

Chef Florin Dumitrescu, piesă cu mesaj special, înainte de sezonul 8 „Chefi la Cuțite”! Ce a dezvăluit juratul

Pasiunea lui chef Florin Dumitrescu pentru muzică e deja un lucru bine cunoscut. Juratul de la Chefi la Cuțite a cochetat cu scena sub diverse forme sau apariții, așa că publicul îi cunoaște și abilitățile vocale.

Când pasiunea pentru cântat se întâlnește cu pasiunea pentru gătit se naște o piesă. Așa s-a întâmplat în cazul lui.

Florin Dumitrescu de la Chefi la cuțite cântă o super piesă

„Într-o dimineață, în timp ce eram în duș și mă pregăteam să merg la filmări am început să fredonez piesa lui Adi Despot de la Vița de vie, Praf de stele. Pe măsură ce cântam îmi veneau în minte complet alte versuri decât cele originale, care erau legate strict de bucătărie.

Emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1 este una dintre cele mai urmărite, iar telespectatorii așteaptă cu sufletul la gură, începerea unui nou sezon. Deși filmările pentru preselecții au început în luna februarie, totul s-a oprit brusc, din cauza pandemiei de coronavirus. Decizia a fost luată și în cazul altor show-uri, cum ar fi Insula Iubirii sau Asia Expres. La scur timp după ridicarea resticțiilor, cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu s-au întors pe platourile de filmare. Iată când începe sezonul 8, al celui mai urmărit show de la Antena 1.  

Colegii îi fac altar lui Cătălin Scărlătescu în noul sezon Chefi la Cuțite

Cel de-al optulea sezon Chefi la Cuțite marchează o premieră…internațională. Chef Cătălin Scărlătescu nu va avea doar statuie în platou, ci și altar.

O icoană care îl înfățișează pe celebrul chef va fi adusă în culise pentru ca toți cei care trec pe acolo să i se poată închina. Pe măsura ce zilele trec, altarul improvizat va avea și lumânări, cădelniță, iar mirosul de tămâie se va împrăștia în tot platoul. „Am stradă, am statuie, sunt bun național, patrimoniu UNESCO, președintele bucătarilor din Calea Lactee, Barajul Vidraru, Arcul de Triumf…acum am nevoie și de zi în calendar, așa a zis și colegul meu, Chef Bontea. Problema mea e că sunt născut de Sfântul Ilie, deci cred că va trebui să facem o modificare”, a povestit râzând chef Cătălin Scărlătescu. 

În luna februarie, filmările pentru Chefi la Cuțite au fost oprite din cauza restricțiilor cauzate de noul coronavirus. Astfel că, timp de două luni nu s-a mai întâmplat nimic. După 15 mai, filmările s-au reluat treptat, astfel că cel mai probabil, noul sezon va fi difuzat la începutul toamnei.

În luna februarie, Florin Dumitrescu i-a îndemnat pe oameni să se înscrie la preselecții, pentru a arăta tuturor cât sunt de talentai în bucătărie. Acesta își dorește foarte mult, ca în sezonul 8, să ajungă cu un om în finală, care să facă parte din echipa lui. 

Câștigătorul Chefi la cuțite, sezonul 7

Alexandru Comerzan a făcut parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu, în sezonul 7, și a plecat acasă cu premiul cel mare. Bărbatul s-a impus în marea finală contra celor doi bucătari din echipa lui Sorin Bontea, Bobby şi Alex.

Pe lângă faptul că este extrem de talentat în bucătărie, Alexandru Comerzan are și o poveste de viață impresionantă. Și-a dorit de mic să devină bucătar, însă tatăl lui nu a fost de acord. Acesta considera că nu este o pmeserie potrivită pentru fiul lui.