Chefi la cuțite 2020. Toți au izbucnit în lacrimi, eliminare neaşteptată

Zannidache Edmond Hubert a fost eliminat în ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost momentul în care concurentul lui Sorin Bontea i-a suprins pe toți cu un gest complet neașteptat

24 nov. 2020, 06:38

Chefi la cuțite 2020. În ediția 34 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au avut sarcina de-a pregăti un platou numai bun de-a fi servit la un bairam din anii 80-90. Și ca totul să fie ca la carte, și jurații din această ediție au avut legătură cu tema impusă de Gina Pistol.Trupa Mandinga a jurizat farfuriile concurenților în ediția 34 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

După duelul dintre echipele conduse de Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, Zannidache Edmond Hubert a primit cele mai puține puncte și a fost eliminat, în ediția 34 din sezonul 8 al show-ului „Chefi la cuțite”.

Acesta a fost momentul în care tânărul a făcut un gest complet neașteptat, emoționant, pe care nimeni nu și l-ar fi putut imagina. Deși a încercat mereu să pară că este un „băiat rău”, Zannidache i-a convins pe toți că are o inimă de aur.

Chefi la cuţite LIVE, 23 noiembrie. Cum arăta Zanni înainte să aibă părul blond și tatuaje. Nimeni nu îl recunoaşte

„Îmi pare rău că pleacă Zanni. Îmi este foarte drag, foarte simpatic, țin la el. O să lipsească echipei și mie”, a mărturisit Sorin Bontea, supărat că pierde un concurent drag.

Cu lacrimi în ochi și extrem de îndurerat, Zannidache Edmond Hubert a mărturisit că îi este extrem de drag locul acesta și că regret faptul că pleacă.

Chefi la cuțite 2020. Zanni l-a făcut praf pe Lino Golden, după ce l-ar fi trădat pe Velea

Zanni este membru al trupei lui Alex Velea, Golden Boy Society, care l-a ajutat să-și înceapă cariera muzicală. Tânărul de 22 de ani a avut o copilărie grea, fiind abandonat de mic, însă a încercat să-și găsească un rost în viață.

Zanni l-a criticat dur pe Lino Golden după ce l-a părăsit pe Velea și a postat pe contul său de Instagram un story în care își spune părerea legat de acest subiect controversat.

Nu doar că i-a adresat cuvinte grele cântărețului, dar i-a și ironizat condiția. Recent, Lino Golden și-a informat fanii că a suferit o intervenție chirurgicală. Tânărul a avut probleme cu greutatea în adolescență și a slăbit 30 de kilograme într-un timp foarte scurt, lucru care l-a lăsat cu piele în exces.