Chefi la cuţite 2020. Ştefania Costache, celebra Lolrelai de la „iUmor”, a făcut spectacol în bucătărie

Chefi la cuţite 2020. Una dintre cele mai surprinzătoare concurente din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” este Ștefania Costache, cunoscută drept Lolrelai. După ce a făcut senzație la „iUmor”, tânăra a decis să facă show și în bucătărie!

28 oct. 2020, 14:05
Chefi la cuţite 2020. Ştefania Costache, celebra Lolrelai de la „iUmor”, a făcut spectacol în bucătărie

Chefi la cuţite 2020. Pe Ștefania Costache am văzut-o la emisiunea „iUmor”, atunci când aceasta și-a făcut apariția într-o ținută extrem de provocatoare. Cu numeroase glume picante, concurenta a făcut spectacol și a fost lăudată din plin.

Acum, extrem de încrezătoare în forțele sale, Ștefania Costache a decis să participe și în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cu un preparat menit să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Show de zile mari cu Anca Dinicu la „Chefi la cuţite”. Juraţii s-au prăpădit de râs când actriţa a intrat în rolul Ginei Felea

„Astăzi am venit să vă prepar caș crocant cu carpaccio de sfeclă roșie pe pat de valeriană cu un mic accent de cremă de hrean. Sunt curioasă și să gătesc, să văd dacă-mi iese, și sunt curioasă și de reacții. Îmi place, mă hrănesc cu asta, cu reacțiile oamenilor”, a dezvăluit Ștefania Costache (Lolrelai), în timp ce a gătit cu multă atenție rețeta aleasă.

Îmbrăcată cu o ținută extrem de provocatoare ce a lăsat multe la vedere, concurenta a dezvăluit că a venit la emisiunea „Chefi la cuțite” ca să demonstreze că se pricepe și la gătit, dincolo de faptul că arată extrem de bine.

Alexandra Cătineanu, fostă campioană la handbal, a dezvăluit prin ce dramă a trecut: „Niciodată nu te gândești”

Alexandra Cătineanu a decis să pregătească, în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, o rețetă specială de pizza! Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut o reacție pe măsură!

În ediția 23 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Alexandra Cătineanu a decis să își încerce norocul cu o rețetă mai specială de pizza, făcută cu blat de conopidă. 

Extrem de încrezătoare în rețeta aleasă, concurenta a sperat că va obține două sau trei cuțite din partea celor trei jurați și că va putea ajunge astfel în următoarea etapă din competiția „Chefi la cuțite”.