Show de zile mari cu Anca Dinicu la „Chefi la cuţite”. Juraţii s-au prăpădit de râs când actriţa a intrat în rolul Ginei Felea

Marți seara s-a lăsat cu lacrimi de râs în platoul emisiunii "Chefi la cuțite" de la Antena 1. Responsabilă cu buna-dispoziţie a fost actriţa Anca Dinicu, care s-a transformat în celebrul personaj Gina Felea.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 17:32

Farfuria pregătită de „Gina” pentru a-i impresiona pe juraţi a fost o adevărată poveste şi a fost asezonată cu o băutură specială: ness frecat, fără zahăr. Jurizarea a fost atipică, concurenta având replici și răspunsuri la orice întrebare.

Mă doare în partea stângă de cât am râs. N-am mai râs așa tare de nu ştiu când”, a mărturisit chef Bontea.

Pe Anca Dinicu publicul o știe din serialul „Băieți de oraș” de la Antena 1, acolo unde actrița a interpretat-o pe Gina Felea și a jucat alături de Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin.

Citeste si INTERVIU Anca Dinicu, actriţa româncă din serialul White Lines, de pe Netflix: „A trebuit să mă gândesc serios la o alternativă rapidă”

La emisiunea „Chefi la cuțite”, actriţa a dezvăluit detalii despre trecutul său, dar și despre unul dintre proiectele sale recente. Anca a primit un rol într-o producție a celor de la Netflix și a filmat în Spania. Acum, aceasta a decis să vină în sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, tot în rolul Ginei Felea, pentru a le face o surpriză de zile mari celor trei jurați.

Gina Felea este o doamnă care are un nightclub în Torino și care și-a făcut reclama pe internet, pentru a convinge tinere să vină să lucreze la ea. Personajul pe care eu îl interpretez e inspirat din Gina Felea reală, dar am făcut o parodie”, a explicat Anca Dinicu despre personajul pe care îl interpretează.

Odată intrată în pielea personajului său, Anca le-a arătat tuturor ce show poate să facă Gina Felea nu doar la nightclub în Torino, ci și în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”.