Chefi la cuţite 2021. Cine a câştigat amuleta 3 în 1: „Suntem foarte aproape de finalul audițiilor”

Chefi la cuţite 2021. Gina Pistol a făcut anunţul în ediţia de luni seara, şi a transmis că nu mai sunt bonusuri disponibile, astfel se oferă o amuletă extrem de importantă, 3 în 1, care aduce deținătorului său un avantaj mai mult decât puternic.

27 apr. 2021, 10:58
Chefi la cuţite 2021. Cine a câştigat amuleta 3 în 1: „Suntem foarte aproape de finalul audițiilor”
Silviu Nedelea a dat verdictul amuletei 26

Chefi la cuţite

2021. „Suntem foarte aproape de finalul audițiilor. V-am adus o amuletă, un fel de trei în unu. Amuleta de astăzi spune așa: Ai 15 minute în plus la gătit. În acest timp poți lucra și gusta și tu alături de echipa ta!”, așa sună super amuleta pusă la bătaie de Gina Pistol.

Când au auzit despre ce bonus este vorba, cei trei titani ai bucătăriei au și început să se gândească la rețete cât mai gustoase. De data aceasta, misiunea lor a fost aceea de-a pregăti un fel principal pentru masa de Paște. Totuși, surpriza a fost și mai mare atunci când s-a aflat că degustarea va fi făcută de Silviu Nedelea, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citeşte şi: CHEFI LA CUŢITE 20 aprilie 2021. Apariţie-surpriză în platoul show-ului culinar. Jamila, pentru prima dată la emisiune. Ce decizie grea va lua cunoscuta bloggeriţă

Chefi la cuţite 2021. Cine a câştigat amuleta 3 în 1

Cei trei juraţi au avut de pregătit o farfurie de main course pentru Paște. Florin Dumitrescu a ales să facă o pulpă de oaie la cuptor cu piure de cartofi, piure de spanac și păstârnac caramelizat, în timp ce Sorin Bontea a miat pe o pulpă de miel la cuptor cu sote de spanac și piure de cartofi și sos. Cătălin Scărlătescu, în schimb, a făcut un ciolan de miel, cu piure de cartofi cu trufe și pătrunjel și sos.

După ce a degustat extrem de atent cele trei preparate de main course pentru Paște, Silviu Nedelea a dat verdictul. Astfel, amuleta 26 a fost câștigată de Cătălin Scărlătescu!

La final, când s-a aflat verdictul, Florin Dumitrescu a avut o reacție cu totul și cu totul neașteptată! „Mi s-a luat o piatră de pe inimă”, a zis acesta, spre marea surprindere a tuturor, scrie A1.ro.