Chefi la cuţite 2021. Val de critici pe internet după ce Narcisa Birjaru a luat marele premiu. Cum i-a pus soțul ei la punct pe hateri: „Suntem locul I, nu uitați”

Narcisa Birjaru a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9. Așa cum e de așteptat după fiecare concurs, și de această dată au fost urmăritori care s-au bucurat pentru reușita ei, în timp ce alții au considerat că nu merita să câștige.

18 iun. 2021, 14:59
Chefi la cuţite 2021. Val de critici pe internet după ce Narcisa Birjaru a luat marele premiu. Cum i-a pus soțul ei la punct pe hateri: „Suntem locul I, nu uitați”

Chefi la cuţite 2021. În spațiul online, internauții au criticat-o pe Narcisa Birjaru, spunându-i că nu merită marele premiu.

Chefi la cuţite 2021. Alex Turcitu i-a luat apărarea soției și i-a pus la punct pe haterii de pe internet.

„Bună ziua. Vreau să vă mulțumesc tuturor oamenilor care mi-ați scris mesaje frumoase pentru câștigul mândriei mele, Narcisa și vreau să vă urez o zi frumoasă, atât vouă, cât și supăraților ăștia, nervoșilor ăștia, care se dau bucătari și nu au gust, nu au limbă în gură. Limba lor e scoasă. Ho,mă! Ho, mă, că nu ne interesează de voi! Noi suntem locul I, nu uitați. Să nu uitați chestia asta, mă. Dumnezeu să vă ajute, să vă dea după inima voastră, să fiți împliniți și toate cele bune, ce să zic” a spus soțul Narcisei.

„Noi suntem fericiți, suntem bucuroși, ne bucurăm de moment. Voi plângeți, vă doare stomacul, încă de când știți voi” a mai continuat bărbatul.

Chefi la cuţite 2021. După ce a câștigat marele premiu, Chef Cătălin Scărlătescu, mentorul ei, a felicitat-o pe Narcisa Birjaru, prima femeie care a obținut trofeul „Chefi la cuțite„.

„Sezonul 9 mi-a depășit toate așteptările. Pentru prima dată în istoria @chefilacutite, o femeie a reușit să obțină trofeul! Bravo, Narcisa! Te felicit!

În Narcisa am simțit cea mai mare luptă de-a lungul sezonului. Am simțit că ar face orice ca să învețe mai mult, să se autodepășească, să câștige. Este un om care a muncit extrem de mult ca să ajungă aici, un om care nu are multă încredere în fortele proprii, dar un om care dă un gust fabulos mâncării. Narcisa, te-ai născut să gătești! Să nu lași pe nimeni să îți ia asta. Sunt mândru de tine și mândru de echipa care ți-a dat putere să câștigi trofeul! Vă mulțumesc tuturor!

Felicitări și celorlalți finaliști! Cătălin, ești un bucătar desăvârșit. Ai ridicat nivelul în bucătăria noastră! Elena, ți-am spus-o și o repet. Determinarea ta poate să mute munții! Vă felicit și mă bucur că v-am cunoscut!

Și, ca un ultim cuvânt… nu subestimați pe nimeni. Ne vedem în #sezonul10… unde o să am statuie!”, a scris Scărlătescu pe Instagram.


loading...