Chefi la cuțite 2023. Concurent valoros din echipa lui Florin Dumitrescu, la un pas de eliminare după ce a obținut cel mai mic punctaj. Cătălin Scărlătescu și-a folosit una dintre amulete pentru a-l păstra în competiție

Chefi la cuțite 2023. Alexandru Bunea din echipa lui Florin Dumitrescua obținut pentru a doua oară consecutiv cel mai mic punctaj la proba individuală.

10 oct. 2023, 09:42
Chefi la cuțite 2023. Concurent valoros din echipa lui Florin Dumitrescu, la un pas de eliminare după ce a obținut cel mai mic punctaj. Cătălin Scărlătescu și-a folosit una dintre amulete pentru a-l păstra în competiție
Chefi la cuțite. Florin Dumitrescu a pierdut un pion important din echipa sa

În urma battle-ului cu numărul opt, concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu și cea a lui chef Cătălin Scărlătescu au intrat la proba individuală. Proba le-a cam dat de furcă concurenților și, odată ajunși în fața Irinei Fodor și a celor trei jurați de la Chefi la cuțite, mulți se temeau că vor pleca acasă.

Prezentatoarea a nunțat că nu au fost prea multe punctaje de 15 și că se pleacă acasă cu un punctaj mai mic decât cel din ediția anterioară. Rând pe rând, concurenții s-au întors în bucătărie, până când au mai rămas doar trei concurnți, toți din echipa lui chef Florin Dumitrescu. În acel moment, acesta a știut că echipa magenta va pierde primul om din acest sezon.

„Momentul în care am rămas doar eu cu Ursu și cu Alex a fost cel mai nasol moment de până acum pentru mine din show”, a declarat Horia Manea.

„N-ai cum, de data asta trebuie să rămâi, nu ai cum să pleci chiar a doua zi după ce ai fost salvat”, a spus și Alex Bunea care cu o ediție în urmă a fost salvat de la eliminare.

Citește și: Cei trei jurați de la Chefi la cuțite și-au format echipele din sezonul cu numărul 12. Cine sunt concurenții care vor lupta alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în cursa pentru marele premiu

Primul care s-a întors în bucătărie a fost Horia, care a obținut 12 puncte, urmat de Ursu, care a primit 9 puncte. Alex Bunea a obținut cel mai mic punctaj, de doar 6 puncte, după ce a gătiti rață cu varză și sos de portocale. După ce au gustat-o, jurații au considerat că ar fi gătită de un începător.

„Rața vie, tată”, a spus chef Sorin Bontea.

„Eu încă știu ce pot să fac și singura chestie pe care o am așa… e că nu am reușit să îi demonstrez lui chef Florin mai multe”, a mai spus Alex Bunea, după ce a obținut cel mai mic punctaj.

„Nu sunt pregătit să pierd un om de valoarea lui din echipă, mai ales după ce am dat o amuletă să-l mai țin”, a declarat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a îngrijorat fanii. „Am slăbit cinci kilograme…”

Însă, atunci când toți concurenții au revenit în bucătărie a avut loc o situație neașteptată. Alex Bunea a fost salvat de la eliminare, de această dată de chef Cătălin Scărlătescu care a folosit o amuletă pentru a-l aduce pe acesta în echipa sa.

„Bă, voi ați innebunit de tot, mă? E ireal ce se întâmplă”, a spus Alex Bunea, după ce a fost salvat, din nou, de la eliminare.

„Echipa aia nu era pentru el”, a concluzionat chef Cătălin Scărlătescu.