Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a îngrijorat fanii. „Am slăbit cinci kilograme…”

Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Juratul de la "Chefi la cuțite" le-a spus urmăritorilor săi ce se întâmplă cu el în momentul de față.

05 oct. 2023, 14:30
Florin Dumitrescu are probleme de sănătate. Juratul de la „Chefi la cuțite” și-a îngrijorat fanii. „Am slăbit cinci kilograme…”

Florin Dumitrescu, fiind foarte activ pe rețelele sociale, unde menține legătura cu fanii, le-a mărturisit că are niște probleme de sănătate. E răcit și nu prea se simte bine de ceva vreme.

Citește și Rețeta de orez cu lapte care îți dă peste cap papilele gustative. Florin Dumitrescu surprinde cu varianta cu caramel

În plus, cheful a spus că a slăbit foarte mult în doar câteva zile.

„Sunt în a treia zi de febră și răceală… nu știu… nasoală. Am slăbit cinci kilograme de sâmbătă până azi”, a spus celebrul chef pe InstaStory.

Ce mănâncă Florin Dumitrescu într-o zi obișnuită

Florin Dumitrescu este foarte atent la alimentația sa și nu mănâncă orice. Recent, cheful a dezvăluit, într-un podcast, ce are în frigider.

„Unt, kefir de capră, iaurt de capră, legume și fructe de sezon, adică roșii, castraveți, ardei gras, pepene galben, pepene roșu, ciorbă de pui cu tarhon și cu iaurt de capră. Și eu, dar și fetele mele avem intoleranță la lactoză. Toate acestea le facem pe bază de capră pentru că este singurul lactat pe care putem să-l digerăm. Mai am în frigider niște ardei cu dovlecei umpluți cu carne, niște șnițele și niște salată de vinete. Cam asta este în frigider. Și niște pulpe de pui”, a zis chef Florin Dumitrescu la podcastul lui Gojira.

Citește și Florin Dumitrescu, anunţul cu care şi-a surprins fanii de la Chefi la cuţite: „Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu”

„Când eram burlac, la mine în casă era kefir expirat pentru că nu aveam timp să cumpăr altul și îl mâncam în cadă. Înainte să plec la muncă, stăteam în apă rece în cadă să îmi revin pentru că mă dureau picioarele și mâncam iaurt. Era singurul moment în care puteam să mănânc ceva. Și mâncam iaurt expirat. Și înainte să plec, luam o ciocolățică din coșul cu ciocolată care era pus pe frigider.

Asta mâncam. Nu aveam altceva în casă. Iar la serviciu nu mâncam pentru că nu aveam timp. După ce terminam munca, uneori mă opream, în drum spre casă, să-mi iau un pui rotisat, pulpele de pui de la rotiseria de pe Dacia. Era cel mai bun loc din tot orașul unde puteai să mănânci pui”, a mai zis chef Florin Dumitrescu.