Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite

Războiul dintre Antena Group și foștii jurați de la Chefi la cuțite, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea nu pare să se termine. Trustul a deschis noi acțiuni în instanță împotriva celor trei, dar au „târât-o” în proces și pe Cristina Dumitrescu, soția lui chef Florin.

13 mart. 2024, 13:34
Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, dată în judecată de Antena 1! Războiul ia amploare, trustul a deschis un nou proces împotriva foștilor jurați de la Chefi la cuțite
Cristina, soția lui Florin Dumitrescu, a fost dată în judecată de Antena Group

Antena 1 nu are limite! După ce i-a îngropat în procese pe foștii jurați de la Chefi la Cuțite, trustul i-a dat, din nou, în judecată. Mai mult, printre pârâți se află și Cristina, soția lui Florin Dumitrescu. Potrivit datelor de pe Portalul Instanțelor de Judecată, obiectul dosarului reprezintă „pretenții”.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost acționați în judecată de compania media pentru prima dată pe 23 noiembrie 2023, obiectul fiind „obligarea să execute contractul de prestații artistice”. Ulterior, Antena Group a mai deschis câte un proces pentru fiecare chef pe data de 8 decembrie. În acest caz, obiectul a fost „pretenții”, iar materia „litigii cu profesioniștii”.

Citește și: Cătălin Scărlătescu tună şi fulgeră în privinţa procesului cu Antena 1: „Și-au permis să nu ne dea banii, o să plătească”

Antena Group a deschis noi acțiuni în instanță împotriva celor trei chefi în data de 12 martie 2024, în aceeași în care Cătălin Scărlătescu a vorbit despre războiul cu foștii șefi. Acesta a dezvăluit că postul de televiziune nu le-a plătit salariile pentru sezonul 12.

Florin Dumitrescu, despre plecarea de la Chefi la cuțite

Recent, Florin Dumitrescu a vorbit despre episodul plecării din cadrul emisiunii. La acea vreme avea doar două procese pe rol din partea avocaților și se aștepta să mai fie implicat în altul.

„Sunt foarte multe chestii de clarificat și multe aspecte pe care nu le pot clarifica, de altfel, fără să fiu acuzat după aceea de cine știe ce. Și în condițiile în care ne aflăm acum, în condițiile în care mă aflu acum cu procesul pe rol, cu amenințări de la avocați – cred că nici amenințare nu pot să le numesc: cu notificările pe care le primesc de la avocații fostului trust cu care am colaborat… Da, e sensibilă povestea. Nu știu cum să fac legătura cu toate articolele negative din presă din ultima perioadă și cu toate conturile de TikTok care mă dau divorțat de familie și în care apar tot felul de probleme personale care nici măcar nu sunt reale, de altfel, cu situația în care ne aflăm.

Adică nici nu știu: am voie, sau nu am voie să fac acest filmuleț, să-l postez, să-l fac public? Mi se pare că e așa, într-o zonă super gri. Eu, ca persoană publică sau privată, nu contează, eu ca persoană mi-am pierdut dreptul la libera exprimare, mi-am pierdut dreptul de a fi cine sunt, mi-am pierdut toate drepturile posibile, doar pentru că am semnat un contract. E un pic dubios, și un pic cam greu de dus, dar ca să știți, măcar să înțelegeți situația în care trec prin acest moment: am două procese pe rol în civil, pentru, să spunem așa, interpretarea unor cauze din contract, interpretare pe care o va decide judecătorul de partea cui e dreptatea: de partea angajatorului, sau de partea mea.

Confidențialitatea pe care eu am semnat-o în acest contract mă împiedică să vorbesc cu libertate și cu ușurință să spun despre ce e vorba și cum stau lucrurile, de fapt – nu am voie să fac asta. Nu pot nici să reacționez public la bățul băgat prin gard de diverși oameni sau diverse articole, n-am cum. Bă, dar începe să deranjeze un pic. De-aia zic că Dumnezeu e sus și vede, și tot răul ăsta pe care-l fac unii oameni, și tot răul ăsta gratuit, și prin simplă răzbunare, la un moment dat se va întoarce împotriva lor”, declara Florin Dumitrescu, în urmă cu mai puțin de o lună, pe rețelele sociale.

Citește și: Scandalul de la Chefi la cuţite s-ar putea repeta. Dani Oţil, pregătit să ceară preţ dublu pentru al doilea sezon Power Couple România

El spunea că singura speranță și-o pune în Dumnezeu. A amintit de compromisurie pe care le-a făcut în cei 9 ani petrecuți ca jurat la Chefi la cuțite și a mărturisit că tot acest scandal l-a lăsat cu ungust amar.

„Nu le doresc asta, adică să nu mă înțelegeți greșit, eu nu trăiesc răul ăsta cu speranța că la un moment dat se va întoarce împotriva lor, dar e firesc, așa e viața, așa e karma: faci rău, ți se întoarce rău, faci bine, ți se întoarce bine. Crezi sau nu în Dumnezeu, crezi sau nu în karmă, răul făcut se va întoarce sub orice formă.

Eu personal, vă spun sincer, timp de 9 ani de zile am crezut că am lucrat într-un loc mișto și mi-am dedicat acești ultimi 9 ani cu speranța că fac bine. Bă, s-a șters cu buretele tot. Eu 9 ani de zile n-am existat, din punct de vedere profesional. Și-atunci ce fac? Nu stau eu liniștit, lângă familia mea, timp pe care eu l-am pierdut efectiv departe de ei, cu compromisurile pe care le-am făcut de-a lungul vremii, compromisuri de care habar n-aveți niciunul dintre voi.

La ce compromisuri am fost „supus”, să zicem, doar pentru că aveam un contract semnat. De-aia, oameni buni, aveți grijă pe cine lăsați în casa voastră și aveți grijă în ce casă intrați. Atât. M-am răcorit. Nu știu cât o să mă coste chestia asta, poate încă un proces pe rol, cine știe? Că libertatea de exprimare se pare că e doar de-o anumită teapă. Nu o avem toți, și în orice caz nu o avem toți egală”, a încheiat Florin Dumitrescu.