Chefi la cuţite 2024. Scandal uriaş la ultima amuletă a sezonului, ce se întâmplă cu „cuţitul de aur”

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024, Antonio Passarelli a anunțat cine a câștigat ultima amuletă din sezonul 13. Au urmat discuții aprinse între jurat și Richard Abou Zaki.

11 apr. 2024, 08:39

Chefi la cuţite 2024. Antonio Passarelli a anunțat cine a câștigat ultima amuletă din sezonul 13. Au urmat discuții aprinse între jurat și Richard Abou Zaki. Tot miercuri seară, s-a aflat ce se întâmplă cu amuletele și cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu, singurul rămas fără echipă în acest sezon.

Tot ce trebuie să știe gurmanzi pofticioși care consumă carne roșie! Care sunt lucrurile care se modifică în corpul tău

Chefi la cuţite 2024. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și anunțat ce avantaj aduce ultima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Curiozitatea juraților a fost mare și toți au fost nerăbdători să afle ce li s-a pregătit: „Avem astăzi un avantaj interesant: alege una dintre echipele adverse care la una dintre probe va fi condusă de al patrulea chef”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor, în ediția din 10 aprilie 2024 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Chefii trebuie să pregătească o porție de mâncare italienească, iar jurizarea a fost făcută de Antonio Passarelli. Cei patru bucătari s-au străduit să facă rețete cât mai gustoase, pentru a câștiga ultima amuletă din acest sezon. Când au fost gata, farfuriile au fost degustate și au primit puncte. Apoi, ușile s-au deschis și Antonio Passarelli a venit să anunțe cine a câștigat ultima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13.

V-ați străduit foarte mult, dar întotdeauna jurizezi cu gustul personal. Și dacă te superi sau te ofensezi… Nu vă supărați pe mine, eu am jurizat cu gustul meu personal”, a anunțat Antonio Passarelli.

Tigaia de două puncte a mers la rețeta de vitello tonnato pregătită de Orlando Zaharia. Se pare că preparatul a fost mult prea sărat și că vita nu a fost gătită cum trebuie.

Ești unul dintre cei mai mari specialiști în carne din România”, i-a reproșat juratul, supărat că farfuria nu a fost îndeajuns de bună.

Trei puncte a primit Richard Abou Zaki pentru rețeta de ravioli cu ou: „Ideea era bestială, totul echilibrat, dar când tu pui la o bucățică atâta un gălbenuș întreg, totul se aplatizează. Dar repet, ăsta e gustul meu personal. Ca și tehnică de produs, felicitările maxime”.

Nu a durat mult și au urmat replici acide între Antonio Passarelli și Richard Abou Zaki, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 10 aprilie 2024.

„În locul lui aș fi reacționat mai rău”, a zis Orlando Zaharia. Chiar și Alexandru Sautner a intervenit în discuție și i-a luat apărarea colegului său: „Nu ai cum să spui că nu îți place”.

La un moment dat, chiar și Irina Fodor a intervenit în discuție și a încercat să calmeze spiritele ce s-au aprins foarte tare.

Patru puncte au mers la farfuria lui Alexandru Sautner, iar amuleta și cele cinci puncte au mers la Ștefan Popescu.

Nu arată așa! Poate să fie umplut și cu furnici din Africa! Nu arată așa”, a mai zis Antonio despre farfuria lui Richard, ba chiar a explicat că au fost și rețete de stele Michelin care nu i-au plăcut deloc, lucru ce l-a intrigat și mai tare pe Richard.

Tot acum s-a aflat și ce se întâmplă cu amuletele și cuțitul de aur al lui chef Ștefan Popescu. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Chefi la cuțite, sezonul 13. Povestea tânărului cofetar care a început să facă prăjituri de la 7 ani

Chefi la cuţite 2024. Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Chefi la cuțite 2024. Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest pentru Ștefan Popescu

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoționant pentru Ștefan Popescu, care a realizat că nu va avea echipă în battle-uri.

Ultimul joc de amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13 a adus nu doar un avantaj important, ci și un moment în care Orlando Zaharia, Alexandru Sautner și Richard Abou Zaki au făcut un gest emoționant pentru Ștefan Popescu, care a realizat că nu va avea echipă în battle-uri.

Chefi la cuţite 2024. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și anunțat ce avantaj aduce ultima amuletă de la Chefi la cuțite sezonul 13. Curiozitatea juraților a fost mare și toți au fost nerăbdători să afle ce li s-a pregătit:

Chiar se termină?! Abia m-am obișnuit. Vreau să închei în glorie și cu ultima amuletă”, a zis Alexandru Sautner. „Le-am jucat cu toată ființa mea și simt că voi elibera stresul după această amuletă”, a fost de părere Orlando Zaharia.

A fost dificil, emoționant, dar dificil. Amuleta cu numărul 11, dar eu nu mi-am revenit încă. Încă procesez, încă mi-e greu să cred, încă lupt cu mine ca să mă liniștesc, să mă calmez. Am venit în acest război gata să conduc o echipă, despre asta era vorba! Nu să fiu pe locul 1, 2 sau 3. Nu, dar merg înainte! Nu se oprește lumea acuma. Pentru mine ar fi super fantastic să închei acest război al amuletelor câștigând amuleta. Și voi lupta la fel ca la celelalte să o iau”, a zis Ștefan Popescu, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Un moment surprinzător a fost atunci când Alexandru Sautner a mărturisit faptul că, de cele mai multe ori, micile detalii au făcut diferența la jocul de amuletă. În opinia sa, faptul că Ștefan Popescu nu are echipă în etapa de battle-uri nu înseamnă că este un bucătar mai slab decât restul.

Ăsta este jocul și fiind în competiție cu mine până ieri oficial vreau să te felicit”, a zis acesta, oferindu-i o îmbrățișare. Exemplul lui a fost urma și de Orlando Zaharia și de Richard Abou Zaki, în edițai 10 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

„Este de datoria mea să îl felicit pentru tot parcursul lui în acest joc al amuletelor, dar o să fie cu noi prezent. Sunt amulete care îl implică direct, o să avem nevoie de cunoștințele lui, o să avem nevoie de feelingul lui”, a zis Orlando.

Avem astăzi un avantaj interesant: alege una dintre echipele adverse care la una dintre probe va fi condusă de al patrulea chef”, a fost amuleta anunțată de Irina Fodor, în ediția din 10 aprilie 2024 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

Chefii trebuie să pregătească o porție de mâncare italienească, iar jurizarea urmează să fie făcută de Antonio Passarelli.

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.