Chefi la cuţite 22 septembrie. Sorin Bontea a oferit cuţitul de aur. Cine este concurentul care "le-a stins lumina chefilor"

Publicat: Marţi, 22 Septembrie 2020 23:00 // Actualizat: Marţi, 22 Septembrie 2020 23:00 // Sursa: romaniatv.net

Chefi la cuţite 22 septembrie. Sorin Bontea a oferit primul cuţit de aur. Concurentul care l-a convins pe chef că merită să ajungă direct în echipa sa este Ionuţ Georgel Bulai. Reţeta de nougat cu caramel sărat şi fructe i-a purtat noroc. 

Chefi la cuţite 22 septembrie. Ionuț Georgel Bulei le-a povestit celor trei chefi cum a ajuns bucătar în Germania. 

„Trebuia să merg în construcții, eu am diploma de tehnician în instalații electrice, sunt electrician. Am plecat în construcții, trebuia să mă duc la spart zidul, la dat cu barosul. Când am ajuns acolo, unde mi s-a zis să dorm nu era pat, nu era nimic, era igrasie peste tot, era totul vraiște, nu erau geamuri...M-a luat plânsul, m-am pus pe o bancă și m-a luat plânsul, am zis că Germania nu mă vrea.

Am zis că plec acasă, dar l-am sunat pe fratele meu și a zis să mai stau. Am ajuns la el. Eu de la 14 ani lucrez ca ospătar, am decis să lucrez cât mai stau acolo, cât mai stau în Germania", a povestit tânărul care apoi, de la o zi la alta, a învățat meserie și a ajuns de la spălat vase la bucătar experimentat.

Totuși, Ionuț Georgel Belei a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de cei trei chefi. Tânărul a primit cuţitul de aur de la Sorin Bontea. 

Chefi la cuţite 22 septembrie. Sorin Bontea a câştigat cea de-a opta amuletă

În cea de-a opta ediţie, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea s-au întrecut în tot felul de tipuri de steak pentru amuletă. 

În platoul emisiunii și-a făcut apariția celebrul chef Iosif Ștefănescu, un adevărat maestru în materie de carne și tipuri diferite de grătar. După ce a degustat preparatele chefilor, juratul a anunțat cine este fericitul câștigător, potrivit a1.ro. 

Deși toate cele trei farfurii au fost extrem de gustoase, Sorin Bontea a fost cel care a câştigat pe amuleta din ediția 8 „Chefi la cuțite".

Citeşte şi Chef Scărlătescu şi-a făcut icoană. Chef Dumitrescu: În curând se vor face iconiţe cu tine în loc de Arsenie Boca. Nu eşti pe craca ta

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 10 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H