Chefi la cuţite 3 noiembrie 2020. S-au dat primele tunici. Ce concurenţi au fost eliminaţi din bootcamp

Chefi la cuţite 3 noiembrie 2020. În etapa a doua de bootcamp, concurenții rămași în competiție au avut la dispoziție șaizeci de minute pentru a pregăti rețete cât mai gustoase și corect executate, pentru a demonstra că merită un loc într-una dintre cele trei echipe ale juraților de la „Chefi la cuțite”!

RomaniaTV.net
03 nov. 2020, 20:51
Chefi la cuţite 3 noiembrie 2020. S-au dat primele tunici. Ce concurenţi au fost eliminaţi din bootcamp

Gina Pistol a anunțat faptul că în etapa a doua de bootcamp din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții trebuie să gătească o farfurie ce ar putea să fie servită pe timpul unui zbor la economy class. Ingredientul de bază trebuie să fie puiul, iar bugetul să nu depășească 35 de lei.

Sarcina a fost una extrem de dificilă, mai ales că la jurizare a contat inclusiv felul în care cooncurenții au folosit reșoul sau au tranșat carnea de pui.

După ce au aflat care sunt „culorile” tunicilor din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat care sunt concurenții care primesc o tunică, cei care pleacă acasă, dar și cei care mai au dreptul să stea în bootcamp!