Chefi la cuţite 31 mai 2021. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut „cuţitul de aur”: „Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic”

În această ediţie a emisiunii Chefi la cuţite, concurenţii au avut de pregătit o reţetă din următoarele ingrediente: gorgonzola, trufe şi lapte condensat. Surpriza de proporții a fost atunci când Sorin Bontea a folosit o amuletă puternică pentru a înlocui un concurent din echipa sa cu un altul dintr-o altă echipă.

31 mai 2021, 17:16
Chefi la cuţite 31 mai 2021. Chef Cătălin Scărlătescu a pierdut „cuţitul de aur”: „Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic”

Chefi la cuţite 31 mai 2021. Pe lângă faptul că s-au ales cu o temă de gătit destul de dificilă, concurenții au avut parte și de o surpriză neplăcută din partea lui Sorin Bontea, care a anunțat ce amuletă are de gând să folosească. Bontea a făcut o mişcare strategică şi cu noroc, înlocuindu-l pe Dorin Voiasciuc cu Florin Revesz. Amuleta i-a dat dreptul să stabilească şi noi reguli de gătit pentru rivalii săi.

Chefi la cuţite 31 mai 2021. Preparatul lui Bontea, contestat de adversari

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă inedită de tiramisu, în timp ce Florin Dumitrescu a decis să pregătească un sufleu. Echipa mov a pregătit o rețetă de paste care a impresionat prin aspect, dar la degustare părerile au fost destul de împărțite. În ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, difuzată pe 30 mai 2021 la Antena 1, degustarea a fost făcută de actorii din Gașca Zurli. Deşi aceştia au apreciat la superlativ toate preparatele, nu au putut acorda decât un singur vot, care a mers la Sorin Bontea, care a făcut furori cu reţeta lui de tiramisu.

Citeste si Alex Bodi, o nouă cucerire. O cheamă tot Bianca şi a fost animatoare. Şi Pepe pusese ochii pe ea

Decizia nu a fost pe placul celorlalţi doi chefi şi nici a echipelor lor, aceştia considerând că echipa lui Chef Bontea nu a respectat tema de gătit, motiv pentru care victoria nu ar fi fost una pe merit. În urma acestei victorii, echipa albastră și cea mov au intrat la duelul în urma căruia un bucătar a părăsit echipa mov.

La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent farfuriile. După ce au analizat atent fiecare preparat, aceștia au acordat puncte. Reveniți în platoul emisiunii, cei trei au avut parte de o surpriză uriașă atunci când au descoperit singura concurentă cae a obţinut 15 puncte a fost Narcisa Birjaru.

Citeste si Cel mai intim obiect al lui Hitler, vândut într-un „război al licitațiilor”. Suma pentru care a fost achiziționat. Galerie foto

Chefi la cuţite 31 mai 2021. Chef Scărlătescu a pierdut „cuţitul de aur”

Supriza a fost mare atunci când în platou au mai rămas doar Vincenzo Aiello și Paul Vasile din echipa mov. Acesta din urmă a fost și concurentul eliminat, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, o eliminare surprinzătoare ţinând cont că era vorba despre cuţitul de aur. În ediția precedentă, Paul Vasile mai fusese eliminată  fost eliminat din echipa verde și salvat de Cătălin Scărlătescu, prin intermediul unei amulete. Se pare însă că ghinionul s-a ținut scai de concurent și acesta a părăsit „Chefi la cuțite”, în data de 30 mai 2021.

Îmi pare rău că pleacă un cuțit de aur. Pot să dau vina pe faptul că a căzut psihic, n-a reușit să treacă peste momentul ăsta”, a declarat chef Scărlătescu.