Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. O nouă eliminare surprinzătoare

Silviu Costan (Foca) a fost eliminat, chiar înainte de semifinala îndrăgitului show culinar.

09 dec. 2020, 08:32
Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. O nouă eliminare surprinzătoare

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost una cu adevărat spectaculoasă și a adus situații neașteptate. In proba pe echipe, Gina Pistol i-a anuntat pe concurentii din Echipa Dungilor si din Echipa Bulinelor ca pot gati orice isi doresc. Chiar si asa, Claudia nu a ales un preparat precum cele de la inceputul emisiunii. De aceasta data, niciun Chef nu i-a mai recunoscut pe bucatarii din spatele farfuriilor. “Astazi toata lumea are sanse sa plece acasa”, a spus Florin Dumitrescu.

Din pacate, unul dintre concurenti a fost eliminat, la un pas de semifinala. Cel care a plecat acasa este Silviu Costan (Foca), din echipa lui Chef Sorin Bontea.

Câştigător Chefi la cuţite 2020. Cine a luat marele premiu
Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. După degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au analizat atent fiecare farfurie și au acordat puncte, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Apoi, cei trei jurați s-au întâlnit cu bucătarii care au gătit în ultimul duel de dinainte de semifinala „Chefi la cuțite” și au anunțat notele. De data aceasta, cel care a primit cele mai puține puncte a fost Silviu Costan (Foca), din echipa lui Sorin Bontea. Vestea a adus un val uriaș de tristețe pentru concurent, dar și pentru toți ceilalți din competiție, în ediția 41 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Chefi la cuțite 8 decembrie 2020. Asadar, echipa lui Scarlatescu merge in semifinala alaturi de Ionut Georgel Belei, Maria Sandru, Adrian Luca, Claudia Radu, Andrei Hincu (Kani) si Roxana Blenche. Semifinala are loc luni, pe 14 decembrie.

Mai este foarte puțin până când fanii show-ului vor afla cine câștigă marele premiu în valoare de 30.000 de euro și titlul de cel mai bun bucătar din România. Antena 1 a anunțat că marea finală „Chefi la cuțite” sezonul 8 va avea loc marți, în data de 15 decembrie, când cei trei chefi vor juriza pentru ultima oară în acest an preparatele concurenților.