Câştigător Chefi la cuţite 2020. Cine a luat marele premiu

Câştigător Chefi la cuţite 2020. Marea finală a show-ului culinar se apropie cu paşi repezi, va avea loc pe 15 decembrie, iar fanii intuiesc deja cine ar fi plecat acasă cu marele premiu, dar şi cu trofeul sezonului opt. Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu luptă alături de echipele lor.

08 dec. 2020, 10:56
Câştigător Chefi la cuţite 2020. Cine a luat marele premiu
Câştigător Chefi la cuţite 2020

Câştigător Chefi la cuţite 2020. Favorita publicului este Roxana Blenche și face parte din echipa lui Florin Dumitrescu. Concurenta a publicat câteva imagini pe rețelele de socializare, iar fanii cred că ea ar fi cea care a câștigat sezonul opt.

Roxana Blenche nu a confirmat că ea este câştigătoarea, însă are șanse mari să câștige, deoarece este foarte apreciată de public şi are experienţă în bucătărie.

Citeşte şi: Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

Câştigător Chefi la cuţite 2020. Mai exact, Roxana a publicat câteva imagini pe pagina sa de Facebook, care fac parte dintr-o ședință foto, iar într-una din ele fața ei este acoperită cu foițe de aur. Această ipostază le-a ridicat fanilor câteva semne de întrebare și mulți dintre ei spun că a câştigat trofeul.

Samurai Chef 🔥🔪

Publicată de Roxana Blenche pe Joi, 26 noiembrie 2020

După pozele pe care le postezi cu aur, îmi dă impresia că tu ai câștigat acest sezon/ Meriți să câștigi/ Meriți să câștigi/ Ești foarte frumoasă și super talentată!!! Bravo, om fain, succes în tot ceea ce faci!!!”,  sunt doar câteva dintre comentariile primite.

Câştigător Chefi la cuţite 2020

Roxana Blenche de la Chefi la cuțite a venit la concurs cu gândul de a fi prima femeie care va ajunge în finală și, de ce nu, de a câștiga competiția care, până acum, a fost dominată de bărbați.

Ea a fost aleasă în echipa condusă de Cătălin Scărlătescu, însă cu ajutorul unei amulete, Florin Domitrescu a cooptat-o o în echipa bulinelor. Este una dintre cele mai bune concurente din cadrul emisiunii culinare, lucru pe care l-au susținut și Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrecu și Sorin Bontea.

„Am fost și în alte competiții, internaționale, am reprezentat România la Milano, alături de chef Cezar Munteanu. Am început în bucătărie alături de Michel Pascale, câștigător Iadul bucătarilor. Știu că aici e mai greu, dar vreau să demonstrez că pot’, a povestit Roxana Blenche la Chefi la cuțit.

Câştigător Chefi la cuţite 2020. Roxana Blenche, de la Chefi la cuțite, imagini inedite în afara competiţiei

Citeşte şi: Chefi la cuțite 2020. Toți au izbucnit în lacrimi, eliminare neaşteptată

Cine este Roxana Blenche

În vârstă de 27 de ani, Roxana pare să aibă succes nu doar pe plan profesional, ci și pe plan sentimental. Concurenta de la Chefi la Cuțite are o relație frumoasă Cătălin Bucur, de meserie chef bucătar, cel care a și încurajat-o să participe la emisiune și care o susține foarte mult.

Roxanei Blenche a vrut să devină inginer zootehnist. În 2015, pe când era studentă în anul patru la Cluj-Napoca, a obţinut un post de bucătar în restaurantul Michel Pascale, din Baia Mare. Extrem de pasionată și-a urmat vocația, în timp acumulând experienţă în restaurante ca Cezanne, La Strada Bistronomie sau Maize, dar și în străinătate. Acum este head chef la Melt Restaurants și participă la competiții internaționale de cooking.

A început să-mi placă cu adevărat să gătesc când eram prin anul trei de facultate, cam atunci am început să experimentez și să îmi cumpăr foarte multe cărți de gastronomie. Sora mea este cea care m-a încurajat să-mi încep o carieră în domeniu, deși eu susțineam că voi fi inginer zootehnist.

Însă, prin 2015, când eram în anul patru de facultate, se deschidea la Baia Mare un restaurant fine dining, este vorba de Michael Pascale, iar sora mea mi-a făcut rost de un interviu pentru un post de bucătar, fără să știu. Inițial chiar m-am supărat pe ea, dar m-am prezentat la interviu și am obținut postul. Așa am intrat în acest domeniu. Mi-a plăcut și am rămas‘, a povestit Roxana Blenche de la Chefi la cuțite într-un interviu pentru TrendsHRB.