CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021. Ediţie specială de Ziua Femeii, Florin Dumitrescu a câştigat amuleta

În ediția 4 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Liviu Chiorpec a degustat și a decis cine merită să câștige a patra amuletă.

08 mart. 2021, 22:30
CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021. Ediţie specială de Ziua Femeii, Florin Dumitrescu a câştigat amuleta

CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021.

Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe chefi: „Făceam 3.200 de porții de mâncare”

Încurajat fiind de nepoții săi, acesta a decis să vină la emisiunea „Chefi la cuțite” pentru a prezenta celor trei jurați un preparat gustos. Acesta a ales să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o ciorbă de pește cu legume și verdeață. Costică Tânjală e pensionarul care i-a impresionat pe jurați în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.
În timp ce a gătit totul, Costică Tânjală a povestit mai multe detalii despre viața sa și despre experiența sa de bucătar, în ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Acesta a ales să pregătească pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu o ciorbă de pește cu legume și verdeață.
Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Patrizia Paglieri a anunțat cine a câștigat amuleta 5. Cum arată acum clasamentul

Patrizia Paglieri a anunțat cine a câștigat amuleta 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” și surpriza a fost mare! În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a afla ce amuletă le-a pregătit Gina Pistol. De data aceasta, frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar a venit cu o surpriză de zile mari pentru cei trei jurați. Ce bonus puternic aduce amuleta 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Gina Pistol a anunțat că amuleta 5 permite deținătorului său să solicite 15 minute în plus la proba de gătit. Acest bonus puternic poate schimba radical deznodământul unei bătălii culinare, așa că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au dat tot ce au avut mai bun pentru a ieși învingători.

Pentru a câștiga amuleta 5, Sorin Bontea a ales să pregătească un quiche cu foie gras, porcini, praz și trufe. Cătălin Scărlătescu a ales să facă un quiche cu somon și brânză de capră cu praz și leuștean, în timp ce Florin Dumitrescu a mizat pe un quiche cu creveți și sparanghel.

După degustare și jurizare, chef Patrizia Paglieri și-a făcut apariția în platoul emisiunii, în ediția 5 din sezonul 9. „În afară de nevastă-mea, mai cunosc o singură femeie care își cumpără cele mai mișto rujuri. E Patrizia”, a dezvăluit Florin Dumitrescu. „Mă rujez de opt sezoane, în fiecare zi, dar niciodată nu ai zis că am un ruj mișto, Florin. Și am mai purtat și eu roșu”, a reacționat imediat Gina Pistol.

De data aceasta, amuleta a mers la Florin Dumitrescu, cel care a pregătit un quiche special cu creveți și sparanghel. În prezent, Sorin Bontea are o singură amuletă, în timp ce rivalii săi au de acum câte două bonusuri!

CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1. Sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a început în forță, cu povești de viață savuroase, rețete surprinzătoare și momente de neuitat.
CHEFI LA CUŢITE 8 MARTIE 2021 LIVE VIDEO ONLINE STREAM A1

De data aceasta, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătăria îndrăgitului show culinar, pentru a-și testa imaginația și priceperea în materie de gătit, în lupta lor pentru o nouă amuletă.

Prezentatoarea „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce bonus aduce amuleta 4 și vestea i-a luat prin surprindere pe cei trei titani ai bucătăriei.

Amuleta de azi spune că poți alege un interval de 15 minute din probă în care membrii celorlalte echipe vor găti în perechi cu o singură mână”, a dezvăluit frumoasa Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor.
Timp de șaizeci de minute, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au pregătit rețete având la bază fasolea! Misiunea lui chef Liviu Chiorpec a fost extrem de grea, fiindcă toate rețetele au fost delicioase și au adus combinații surprinzătoare de gust.

La final, acesta a anunțat faptul că amuleta cu numărul patru va merge la Cătălin Scărlătescu, bunul său prieten care a făcut o salată din cinci feluri de fasole.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1
La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Chefi la cuţite 2021. Ce jurat a câştigat amuleta 3: „Sunt tăticul saramurei”