Chefi la cuţite 2021. Ce jurat a câştigat amuleta 3: „Sunt tăticul saramurei”

Chefi la cuţite 2021. Cei trei juraţi s-au întrecut în bucătărie pe amuleta numărul trei, ce aduce „regula celor 10”, adică un bonus extrem de puternic, ce poate schimba deznodământul unor bătălii.

03 mart. 2021, 09:27
Chefi la cuţite 2021. Ce jurat a câştigat amuleta 3: „Sunt tăticul saramurei”
Cei trei juraţi s-au întrecut pentru amuleta 3

Chefi la cuţite 2021. În ediția 3 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut de preparat reţete de saramură.

Chiar dacă inițial proba a părut una simplă, lucrurile au început totuși să se complice pe parcurs. Sorin Bontea a decis să facă o saramură de pește și la fel a ales și Cătălin Scărlătescu. Acesta din urmă a făcut însă o combinație din două rețete, alegând să folosească două tipuri de pește. Florin Dumitrescu a dorit să iasă în evidență şi a pregătit tot o saramură de pește, după o reţetă proprie.

Citeşte şi: Chefi la cuţite sezonul 9. Surpriză de zile mari la ediţia de Mărţişor. Cine va găti pentru celebrii chefi!

Chefi la cuţite 2021. Ce jurat a câştigat amuleta 3

La finalul probei, cei trei au așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de Iosf Ștefănescu.

Eu jurizez farfuria în sine și dacă o farfurie o consider neconformă acea persoană nu va lua aceasă amuletă. E pentru prima oară când nu știu la cine merge amuleta”, a dezvăluit chef Iosif Ștefănescu.

Surpriza a fost mare atunci când celebrul bucătar a anunțat faptul că amuleta merge la Sorin Bontea. „Cine să mă bată pe mine la saramură? Sunt tăticul saramurei! Dacă mă nășteam mai devreme eu inventam saramura”, a fost de părere Sorin Bontea, extrem de bucuros de bonusul câștigat, scrie A1.ro.

Sorin Bontea a câştigat amuleta nr 3

Connect-R a pregătit „tortul săracului”, o rețetă inventată de el

Connect-R şi-a făcut apariţia la Chefi la cuţite să prezinte o rețetă inventată chiar de el. „Am venit că m-a zăpăcit fii-mea. M-a tot întrebat când mergem la Chefi la cuțite. E o poveste întreagă, dar când am venit la testarea Covid și a văzut că îmi bagă bețișorul pe nas a zis că nu mai vrea la Chefi la cuțite, că vrea acasă. Dar m-a întrebat dacă pot să îi aduc cuțitul de aur. Păi aș fii cel mai tare tătic, m-aș scoate pentru tot anul! Eu cred că chefii o să fie surprinși”, a dezvăluit celebrul cântăreț, în timp ce a pregătit rețeta sa de tort.

Artistul și-a ales ingredientele necesare și apoi a încercat să își amintească pașii pe care trebuie să îi urmeze pentru a realiza un desert cu totul și cu totul special, pe care l-a inventat în copilăria sa.

Se numește tortul săracului, e inventat de mine și pe vremea aia era cel mai sărac, aveam vreo 11 ani. E un preparat cu patru ingrediente. Taică-miu lucre atunci la o cofetărie, era tinichigiu și lucra acolo, la clădirea respective. Și, ca tot românul de pe vremea comunismului, se descurca așa cum putea.

Și mai venea acasă cu biscuiți populari, cacao și zahăr. Și am făcut într-o zi treaba asta și am făcut tortul ăsta. Când ești copil crezi tot ceea ce faci și iese. Acum nu știu dacă o să iasă la fel de bun, dar eu sper că da”, a dezvăluit artistul.